Kako vrućine rastu, počinjemo razmišljati o čarobnim mjestima gdje ćemo provesti vruće dane i prozračne noći, s prijateljima, obitelji, pa čak i sami. Barovi uz more savršeni su za odmak od užurbanog života i uživanje u pogledu uz koktel ili sladoled. Upravo takvo mjesto je i nedavno preuređen Tramonto bar Le Meridien Lav resorta nadomak Splita

tramonto bar le meridien lav resort

Smješten na šetnici marine, Tramonto bar nudi slatke okuse ljeta u neodoljivoj, elegantnoj atmosferi. Bilo da ste u potrazi za osvježenjem, savršenim mjestom za proslaviti neki važan trenutak, ili jednostavno želite provesti lijeno poslijepodne - domaći gelato i elegantni kokteli savršen su spoj uz svaku priliku. tramonto bar le meridien lav resort

Le Meridienovi ljetni programi Au Soleil i Le Scoop koji odaju počast francuskom nasljeđu brenda, Azurnoj obali i Mediteranu s polovice prošlog stoljeća inspirirali su profinjen ambijent Tramonto bara, a nit vodilja kod preuređenja ideja je o vječnom ljetu gdje dobre vibracije i savršeno rashlađen rosé ne prestaju teći.

tramonto bar le meridien lav resort

U suradnji s jednim od najpoznatijih provansalskih roséa, onog francuskog brenda Whispering Angel napravljenog od najkvalitetnijeg grožđa iz regije Côtes de Provence nastao je i sorbet koji nikako ne smijete propustiti. Kombinacija svježeg voća, od kojeg se sorbet u Tramontu radi i roséa poslužuje se zajedno, a naša je preporuka da u njemu uživate u vrijeme zalaska sunca i osjetite čaroliju “zlatnog sata” kada se Tramonto se pretvara u očaravajuće mjesto za uživanje.

tramonto bar le meridien lav resort

Le Scoop program sadrži još jedan ljetni klasik – gelato, čiji će vas promišljeni okusi inspirirani mediteranskim ljetnim odredištima oduševiti od prvog trenutka.

tramonto bar le meridien lav resort

Ne dozvolite da najljepše godišnje doba samo proleti, uzmite si trenutak za uživanje u bojama, mirisima i okusima Mediterana, druženje s dragim ljudima i maštanje o vječnom ljetu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.