Novi brend Kištra by Vavra bavi se ručnom proizvodnjom igračaka. Šivaju i igračke po narudžbi pa se tako u njihovom portfoliju mogu naći plišane verzije kućnih ljubimaca naručitelja, raže, vidre, kornjače i ostale životinjice - potrebna vam je dobra ideja, a ekipa iz Kištre odrađuje ostatak

kistra igracke

Mlada zagrebačka dizajnerica Lea Vavra, nakon završetka Studija dizajna, osnovala je tvrtku u želji za nastavkom obiteljske tradicije proizvodnje igračaka – popularnog dućana Igračke Vavra.

kistra igracke

Osim stalne ponude igračaka dizajniranih tako da pospješuju razvoj djeteta i igru čine inteligentnom, poticajnom i zabavnom, njihovu ponudu upotpunjuju i igračke po narudžbi. Najpopularniji su psi. Za izradu jednog psića treba u prosjeku dva do četiri dana, a vrijeme isporuke ovisi o listi čekanja u trenutku narudžbe.

kistra igracke

Ove cool personalizirane igračke mogu se naručiti putem web stranice, emaila, Facebooka, Instagrama – dovoljno je poslati fotografije životinjice (ili željenog lika) i dati kratak opis. Kroz razgovor sa svakim klijentom se individualno dogovaraju veličina, pozicija, vrsta materijala i izrada detalja, prema željama i mogućnostima naručitelja. Nakon toga se kreativci iz Kištre bacaju na posao i prema vašim fotografijama šivaju plišane verzije. Svaka igračka po narudžbi dobiva i personaliziranu etiketu na koju možete napisati što god poželite, a od ostatka materijala šivaju dekice i prostirke, koje će potom donirati azilu za napuštene životinje.

kistra igracke

Ako i vi želite jedinstvenu igračkicu, posjetite ih na www.kistra.hr ili na Facebook i Instagram profilima Kištra by Vavra i naručite plišanu verziju svog ljubimca!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.