Na dan posvećen svim ženama svijeta, 8. ožujka, Laboratoriji Vichy započinju jedinstvenu akciju kojom žele posebnim poklonom usrećiti 80.000 žena u Hrvatskoj. Provjerite o čemu se radi

vichy katalog za dan žena

Riječ je knjižici sa savjetima o ljepoti i katalogu svih proizvoda Vichy, zahvaljujući kojem ćete saznati kako pravilno njegovati cijelo tijelo i lice. U njemu ćete pronaći i uzorke najprodavanijih i najdražih proizvoda Vichy, kako biste izabrali upravo onaj koji savršeno odgovara vašim potrebama za njegu lica i tijela.

U katalogu ćete pronaći 8 različitih uzoraka proizvoda krema za njegu lica i tijela, među kojima su: hidratantna njega za lice s visokim postotkom Vichy termalne vode Aqualia Thermal, hidratantna njega za masnu i problematičnu kožu - Normaderm Tri-activ,  Liftactiv CxP Total - njega koja koži vraća sjaj i mladenački izgled, Liftactiv Retinol Ha - potpuna njega protiv prvih dubokih bora, Neovadiol Gf - njega za kožu prilagođena ženama u menopauzi, Nutriextra - iznimno hranjiva krema za tijelo te AquaDestock - njega za preoblikovanu i napetu kožu tijela.

Kako doći do Vichy kataloga?

Na Dan žena, u utorak, 8. ožujka, potražite na Vichy internetskoj stranici www.vichyconsult.com.hr svoj osobni kupon koji možete isprintati, te ga odnesite u najbližu ljekarnu. U zamjenu za kupon dobit ćete svoj primjerak Vichy kataloga s uzorcima proizvoda.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.