Jedan od najočekivanijih mirisa sezone napokon je stigao na tržište. Burberry je lansirao prekrasan novi mirisni dragulj - Burberry Body! Senzualne note ruže i irisa u kombinaciji s drvenim notama, naprosto će vas očarati. Vrijeme je za nepogrešivu britansku eleganciju!

burberry body

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju jedan od najvećih mirisnih hitova sezone, dugoočekivani novi miris slave kuće Burberry - Burberry Body, su:

EMILY VRKIC, RIJEKA

PETRA TONčINAC, ZAGREB

VESNA DAMJANOVIC, ZAGREB

"Na ovom smo mirisu radili nekoliko godina. Burberry Body za nas je više od mirisa, to je najveće lansiranje koje smo ikada napravili, koje objedinjuje sve vrijednosti i baštinu ovog kultnog britanskog branda te sadašnje aspekte koji odlikuju Burberry u svijetu danas. Željeli smo stvoriti nešto kultno, jedinstveno i posebno -  prije svega, povezujući stav i energiju čuvenog Burberry trench coata.", objašnjava Christopher Bailey, glavni kreativni direktor kuće Burberry, i nastavlja: „Miris je vrlo britanski te ujedno najsenzualniji i najženstveniji  miris na kojem smo ikada radili. Vrlo je sofisticiran, a opet svijetao. Ženstven i prepoznatljiv. To je miris koji privlači žene bez obzira na njihovu dob, to je više stav. Senzualne note ruže i irisa u kombinaciji s drvenim notama čine ovaj kultni miris koji je nepogrešivo britanski.", zaključuje Bailey. 

Burberry Body, dakle, ženstven je i senzualan miris s eklektičnim spojem rafiniranih sastojaka. Miris ima note u rasponu od svježeg zelenog pelina, preko breskve, frezije i cvjetnog buketa ruža, do irisa i nježne mješavine tonova sandalovine u samom srcu. Drvenaste note kašmira, kremasta vanilija, te amber i mošus Woody Cashmeran čine bazu mirisa. 

O bočici Bailey kaže: "Često opisujem  Burberry kao dijamant  s mnogo  linija i strana i tako se činilo posve prirodno da se miris koji predstavlja sva različita raspoloženja i stavove, prezentira u bočici poput oblika dragulja. Boje odražavaju senzualne i emotivne prirode mirisa. Htio sam bočicu koja je poželjna kao predmet, a ne samo zbog mirisa. Uvijek sam inspiriran arhitekturom i htio sam to prenijeti na bočicu i njen oblik. Osim bočice, željeli smo da i pakiranje bude ekskluzivno, pa teksturu pakiranja odražava tkaninu kultnog Burberryjevog balonera, gotovo kao da je kutijica baloner koji omata bočicu poput onoga koji omata Burberry djevojku.", zaključuje Bailey.

"U svim smo dijelovima kampanje radili s Mariom Testinom koji je na pravi način izrazio stav Burberry Bodyja - od utjelovljenja čuvenog balonera, preko mirisa, do stava i duha  Burberry djevojaka.", napominje Bailey.

burberry body, rosie huntington whiteley
Lice mirisa je Rosie Huntington Whiteley kao prekrasna, senzualna engleska „ruža" koja je savršeno utjelovila duh Burberry Bodyja

Cijena EDP 35ml: 450 kn
Cijena EDP 60 ml: 569 kn
Cijena EDP 85 ml: 649 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.