U subotu, 2. srpnja, u centru Zagreba održati će se prvi Scavenger Hunt u Hrvatskoj, koji promovira zdrav život, vježbanje i njegu tijela. Scavenger Hunt znači «lov na blago», a blago o kojem je u ovom natjecanju riječ su vrijedne nagrade koje promiču zdravlje

dragan šurlan, ulovi zdravlje

Sudjelovati mogu žene između 26 i 46 godina. Zašto samo one? «Zato što društvo i mediji na njih rade veliki pritisak što se tiče izgleda», kaže Dragan Šurlan, psiholog i trener koji organizira ovaj događaj, «Ispada da je puno važnije izgledati dobro nego osjećati se dobro, pa se žene zato danas podvrgavaju raznim štetnim dijetama i tretmanima zbog čega se u svojoj koži osjećaju samo sve lošije».

Dragan Šurlan je prije dvije godine iz Amerike u Hrvatsku donio novi trend vježbanja poznatiji pod nazivom Fitness Bootcamp, pa je i jedna od nagrada Scavenger Hunta Fitness Bootcamp program. Osim toga, tu je i mnoštvo vrijednih nagrada od kvalitetnih proizvođača zdrave hrane, proizvoda za njegu tijela, eko proizvoda i zdravih restorana.

Kako će to izgledati? U subotu, 2. 07. 2011. u 9 ujutro, na jednom posebnom mjestu u centru grada, sudionici će dobiti mapu za lov na blago. Na mapi će biti označeno dvanaest lokacija u blizini Trga Bana Jelačića na kojima će ih čekati po jedno tajno pitanje. Cilj je odgovoriti na što više pitanja i tako osvojiti što više vrijednih nagrada.

«Na ovaj način želim educirati žene o zdravim proizvodima i zdravom vježbanju koji im mogu uvelike podići kvalitetu života», kaže Dragan Šurlan, «Bit će zanimljivo, zabavno, a nakon zdravog, besplatnog obroka, sudionice će imati vremena i za subotnju šetnju ili piće s frendicama."

«Lov» će trajati od 9 do 12 sati, nakon čega slijedi dodjela nagrada. Sudjelovanje je besplatno, a broj polaznica ograničen. Zato, prijavite se što prije!

Više informacija i prijave na: www.UloviZdravlje.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.