Svjesno i duboko disanje može obogatiti sva područja života i unaprijediti zdravlje, poručuje knjiga „Savršeno disanje" Ala Leeja i Dona Campbella, u izdanju Planetopije

savrseno disanjeKoliko često razmišljate o svom disanju? Koliko često dišete svjesno? Naizgled jednostavan čin disanja često prolazi nezapaženo, a zapravo je najvažniji proces održavanja života. Knjiga SAVRŠENO DISANJE, Ala Leeja i Dona Campbella u izdanju Planetopije, poučava kako svjesno, duboko disanje može obogatiti sva područja života. Savršeno disanje može promijeniti vaš život. 

Ova je knjiga praktičan vodič potkrijepljen znanstvenim dokazima o čudesnoj moći daha, kao i svjedočenjima ljudi kojima je dah iznimno bitan poput astronauta, pilota, alpinista, sportaša, majstora tai chija i mnogih drugih. U knjizi ćete pronaći specifične tehnike namijenjene posebnim potrebama, a koje je jednostavno savladati.

Ponuđene su vježbe koje pomažu da izađete nakraj s gnjevom, depresijom i tugom, poboljšate usredotočenost i probudite osjećaj sreće, radosti i spokoja. Nekim je metodama disanja moguće ublažiti kroničnu bol, tjeskobu, napadaje panike, simptome PMS-a i menopauze. Uključene su i vježbe za jačanje samopouzdanja prije poslovnih prezentacija te drugih javnih nastupa. 

Svjesno disanje vodi nas prema potpunom prihvaćanju energije života. Krenite na taj put već sa sljedećim dahom.

Uz pomoć disanja:

  • poboljšajte zdravlje
  • ublažite stres
  • povećajte emocionalno zadovoljstvo
  • poslovnu i sportsku uspješnost
  • kreativnost
  • seksualni užitak
  • produbite duhovna iskustva.


„Ako iz ove knjige izvučete samo jednu vrijednost, nadamo se da će to biti novostečena svijest o vlastitom disanju, o golemom potencijalu za svakoga od nas. Ako posijete samo tu malu sjemenku, mogli biste otkriti da polako postaje dio svega što činite, da je uvijek na raspolaganju kad vam je potrebna. Neka vaš sljedeći dah bude savršen dah.", 
Iz predgovora knjige

O autorima:
Al Lee proveo je više od 25 godina vježbajući svjesno disanje, baveći se borilačkim vještinama, jogom, qi gongom i meditacijom. Iskusan je učitelj i profesionalni predavač te voditelj seminara diljem svijeta. 

Don Campbell pisac je i urednik, a recenzije objavljuje u časopisima People, Northwest Airlines World Traveler, The Oregonian, The Portland Business Journal i mnogim drugima. 

Izdavačka kuća Planetopija

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.