Tvrtka Zepter International osmislila je i izgradila jedinstveni, inovativni uređaj Therapy Air iOn koji koristi visoko sofisticiranu tehnologiju koja se može nositi sa svim opasnostima koje prijete disanju i zdravlju. Ovaj visokotehnološki uređaj dolazi s petogodišnjom garancijom i učinkovit je pri uklanjanju virusa iz porodice COVID iz zraka, što je potvrđeno certifikatom prestižnog njemačkog laboratorija Gui

zepter therapy air ion

Milijarde tona kućne prašine podiže se svake godine u atmosferu te se, nošene zračnim strujama, rašire planetom. Razine otrovnih tvari u zatvorenom prostoru više su za od 40% do 100% nego u vanjskom zraku. Glavni razlozi za to su kućna prašina, alergeni i nadraživači, otrovi nastali hlapljenjem deterdženata i kemikalija, duhanski dim, pepeo, ispušni plinovi iz procesa sagorijevanja te neugodni mirisi. Upravo ti čimbenici dovode do zdravstvenih problema kao što su alergije, nadraženost, dišni i srčani problemi te rak, kao jedna od najozbiljnijih bolesti današnjice. Rješenje za sve navedene probleme krije se u tihom i učinkovitom uređaju Therapy Air iOn koji nema štetnih nuspojava, održava životni prostor sigurnim i čistim jer filtrira, pročišćava i obogaćuje zrak negativnim ionima. 

zepter therapy air ion
Nastavni zavod za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar iz Zagreba također je proveo mikrobiološku analizu unutarnjeg zraka uz pomoć uređaja Therapy Air iOn te zabilježio značajan pad ukupnog broja aerobnih mezofilnih bakterija i ukupnog broja kvasaca i plijesni 1 sat nakon početka rada uređaja u zraku zatvorenog prostora. 

zepter therapy air ion
Therapy Air iOn sadrži sustav filtriranja s pet razina i generator negativnih iona koji zajedno rade kako bi osigurali nezamislivo čist zrak. Antistatički filtar, antibakterijski filtar, HEPA filtar, antialergijski filtar i filtar s aktivnim ugljenom (AC filtar protiv neugodnih mirisa) smješteni su u posebnom kućištu i postavljeni zajedno kako bi činili jedinstvenu komponentu. Ovi su posebni filtri neprobojni za onečišćivače i dopuštaju prolaz samo čistom zraku. Pročišćeni zrak ulazi u modul koji sadrži ugrađen ionski generator koji producira negativne ione.

zepter therapy air ion
Mnogobrojne su prednosti uporabe ovog proizvoda, kao što su izvrsno pročišćavanje zraka (uklanja do 99,99% onečišćujućih tvari u zraku), snažna deodorizacija, stvaranje negativnih iona, Ag/apatitni, anti-Legionella antimikrobni filtar, nekoliko različitih načina rada (turbo način rada, ritmično čišćenje, noćni način rada i način rada za djecu), daljinsko upravljanje itd. 

zepter therapy air ion
Funkcionalnost i visoka tehnologija uređaja Therapy Air iOn savršeno se odražavaju u njegovom razboritom i modernom dizajnu. Njegov ravan oblik i stilska kontrolna ploča oblikuju čudesan spoj tehnoloških materijala i ugodnih boja koji Therapy Air iOn čini modnom ikonom, bez obzira radi li se o klasičnom ili modernom uređenju doma, poslovnog prostora ili ugostiteljskog objekta. 

zepter therapy air ion
Uređaj Therapy Air iOn, kao i ostale proizvode iz Zepter Svijeta, moguće je nabaviti putem web shopa ili ovlaštenih Zepter savjetnika, a sve informacije dostupne su i putem besplatnog info telefona: 0800 1444 ili e-mail adrese: zepter@zepter.hr.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.