Ovih dana Split je zaživio u pravom modnom ruhu. Dizajnerica Ivona Glavaš održala je prvu samostalnu reviju i predstavila novu kolekciju brenda Anovi

anovi modna revija split

U hotelu Radisson održala se prva samostalna modna revija dizajnerice Ivone Glavaš, koja je u sklopu svog brenda Anovi predstavila kolekciju za jesen/zimu. Kolekcijom prevladavaju ženstvena odijela, haljine s prepoznatljivim elementima brenda poput "puf" rukava i naglašenog struka te vuneni kaputi, a prožeta je ženstvenim i elegantnim notama. 

anovi modna revija split

Osječanka sa splitskom adresom ovom je revijom ujedno proslavila i osmi rođendan svog brenda Anovi, kojeg je pokrenula još kao studentica na Ekonomskom fakultetu.

 anovi modna revija split

"Mislim da je san svakog dizajnera samostalna revija, tako je to bila i moja dugogodišnja želja ali sam čekala onaj pravi trenutak. On se dogodio ovo ljeto, kada sam se osjetila spremno i odlučila krenuti u realizaciju ideje. Za modnu reviju bila je osmišljena posebna scenografija i uistinu smo pazili na svaki detalj. Ovim putem želim zahvaliti svim suradnicima i sponzorima koji su dio naše modne priče", istaknula je dizajnerica.

anovi modna revija split

Kako bi lookovi bili potpuni modeli su nosili Prahir nakit, optika M naočale i Mass obuću. Za frizure je bio zaslužan tim frizera frizerskog salona Kristina Lucija, a za šminku se pobrinuo Callegari-talijanska škola mode i dizajna.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.