Yamamay, omiljeni talijanski brand intimnog rublja i kupaćeg asortimana, započinje jesen naglašenom senzualnošću i seksi duhom te je za protagonisticu nove kampanje odabrao jednu od najseksi ženom na svijetu, Emily Ratajkowski

yamamay jesen 2014

Svojom predivnom siluetom, Emily je zaokupila pažnju svih, a njezin nastup u poznatom glazbenom videu Robina Thickea "Blurred Lines" teško je zaboraviti. Renomirani fotograf Terry Richardson zaslužan je za fotografije koje su je pretvorile u svjetski poznatu ikonu, zbog čega je ovom londonskom modelu pripala glavna uloga u novoj Yamamay kampanji.

yamamay jesen 2014

Osim što je fenomen zbog svoje vladavine društvenim mrežama, Emily je i inspiracija brojnim modnim fotografima, filmskim redateljima te renomiranim svjetskim umjetnicima. Uz snažan emocionalni naboj, novo Yamamay lice krase jedinstvene obline, zbog kojih se posebno izdvaja u odnosu na strukturu modela na koju su ljudi uobičajeno navikli. Zahvaljujući Emilynim privlačnim oblinama i prirodnoj ljepoti, kolekcija koja je nova u svakom smislu, dodatno naglašava sofisticiranu i očaravajuću stranu žene koja se usuđuje biti odvažna, ne zanemarujući trendove i eleganciju, što su glavne karakteristike novog zaštitnog lica.

yamamay jesen 2014

U novoj Yamamay kampanji, Emily savršeno dočarava koncept talijanskog duha, koji brand u potpunosti njeguje. Kao lokacija za snimanje odabran je atelje slikara Ercolea Pignatellija, simbola talijanske umjetnosti, povijesti i kulture, dok je za dašak modernosti bio zadužen jedan od najpoznatijih talijanskih dizajnera, Fabio Novembre.

yamamay jesen 2014

yamamay jesen 2014

Zavođenje, romantika, elegancija, stil i strast ključne su riječi nove Yamamay kolekcije. "Oh-so-Perfect" linija udovoljava svim ukusima i osobnostima, zahvaljujući korištenju snažnih i profinjenih boja, finih tkanina, neodoljive čipke i originalne grafike.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.