Ovih će se dana na hrvatskom tržištu pojaviti nova modna linija Katarine Džale, uspješne hrvatske modne dizajnerice. Već poznati brand Kate Almighty, koji Katarina potpisuje, postaje bogatiji za još jednu modnu liniju čija je glavna odlika inovativnost

tunika emmie, kate almighty

Tunika Emmie jedinstvena je kao odjeća s porukom, a u ponudi se nalazi u sivoj, crnoj i crvenoj boji te u tri modela kako bi svaka žena pronašla baš svoju Emmie. Ime tunike proizlazi od riječi emocije, a tunika je namijenjena posebnim i kreativnim ženama koje se osjećaju ili se žele osjećati lijepima te vole izraziti svoju individualnost.

tunika emmie, kate almighty

Najveća posebnost ove tunike je vrlo zanimljiv detalj - osobne poruke koje se nalaze na njezinoj prednjoj strani i komuniciraju emocije osobe koja ih nosi. Moguće ih je mijenjati, uz prvu narudžbu dobivaju se dvije poruke, a svoju kreativnost možete izraziti i osmišljavanjem svoje vlastite. Ubacite u prozirni džep svoje Emmie rukom ispisanu poruku, te njome izrazite svoje emocije. One svakog dana mogu biti drugačije, a vi posebni. Želite li da vaša poruka bude otisnuta i posebno dizajnirana za vas napišite ju, a dizajnerica Katarina Džale će ju dizajnirati.

tunika emmie, kate almighty

In love with myself, This is my story, choose yours, Sjajim gdje god se pojavim - samo su neke od njih, no moguće je naručiti i dodatne poruke i tako komunicirati odjećom na originalan i emocionalan način te njome dodirnuti srca ljudi.  Dostupne su na hrvatskom i engleskom jeziku. Tunika Emmie originalan je blagdanski poklon i u njoj će se svaka žena osjećati posebnom.

Facebook: Kate Almighty

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.