S više od tri milijuna otisnutih primjeraka i prevedena na 23 jezika, knjiga „Ljubavni izazov" postala je međunarodna uspješnica koja je proizvela pozitivan učinak na brakove diljem svijeta, brzo postavši najprodavanijom knjigom na popisu New York Timesa

ljubavni izazov

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svjetski hit „Ljubavni izazov" autora Alexa i Stephena Kendricka, su:

MIHAELA LJUBOVIć, KRK

MAJA ŽGANEC, MURSKO SREDIŠĆE

MAJA TONčINIć, ZADAR

„Ljubavni izazov" supružnicima pruža svježi uvid u narav istinske ljubavi i način kako da je svakodnevno žive. Postala je inovativan i strateški alat kojim se služe bračni savjetnici, crkvene vođe i programi za unapređivanje obitelji diljem svijeta.

„Ljubavni izazov" svaku pojedinu osobu vodi kroz svakodnevne izraze odanosti, bilježi vaše misli i iskustva, te vas na kraju svakoga dana izaziva da izrazite neki jednostavni čin ljubavi prema vašem bračnom drugu. To četrdesetodnevno putovanje oprema vas alatima kako biste mogli otopiti ogrubjela, otuđena srca i pretočiti ih u izdržljivu ljubav koja će se moći oduprijeti plamenovima straha, ponosa i iskušenja. „Ljubavni izazov" pomoći će vam da učvrstite i obogatite svoj brak, da ponovno zadobijete ljubav svog partnera za koju ste mislili da je izgubljena i da čujete više o Onome koji ne samo što je osmislio bezuvjetnu ljubav koja se žrtvuje za bližnjega svoga, već nam je i pokazao kako se ona živi i iskazuje.

O autorima: Alex i Stephen Kendrick služe kao pastori u baptističkoj crkvi u Sherwoodu u Albanyju, država Georgia. Počeli su raditi na filmu kada su istraživanja pokazala da crkve vrlo pozitivno odgovaraju na film kao svećenički alat. Od tada su osnovali Sherwood Pictures, producentsku tvrtku posvećenu tome da filmoljupce diljem svijeta privoli na promjenu u smislu kršćanskog načina života. Alex Kendrick živi u Albanyju sa suprugom i petoro djece.  Stephen Kendrick živi u Albanyju sa suprugom i troje djece.

Ekskluzivno samo na portalu Femina.hr čitajte odlomke iz knjige „Ljubavni izazov"!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.