Nakon četiri u potpunosti rasprodane sezone, novi Ženski rokovnik za 2013. godinu, izlazi u svježe obnovljenom i nadopunjenom izdanju uz posebnu limitiranu seriju dizajnerskog rokovnika, čije je korice dizajnirala poznata hrvatska modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović

ženski rokovnik, 2013

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju trendi dizajnerski Ženski rokovnik - planer za 2013. godinu - koji je dizajnirala poznata domaća modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, a prije pune 4 godine osmislila i život mu udahnula Dunja Tadić, su:

MAJA MATIJAšEC, MALI BUKOVEC

ANDREJA KAVELJ, VINKOVCI

Ženski rokovnik je godišnji planer, "pomoćnik" za organizaciju obaveza i aktivnosti u svakodnevnici svake žene koji pored planera, sadrži i ogledalo unutar korica, elastičnu trakicu za držanje olovke, te mnoge zanimljive rubrike koje ga čine osobnijim od klasičnih planera i rokovnika kao što su: PMS calendar, podsjetnik i upute za samopregled grudi, lista za termine posjeta liječniku, sezonska shopping lista, check lista za godišnji odmor, lista naslova knjiga ili filmova koje planirate pogledati i mnoge druge. Pored dizajna i dimenzije optimizirane za žensku torbicu navedene rubrike su ono što ga čini drugačijim od ostalih sličnih proizvoda na tržištu.

Izdanje ženskog rokovnika za 2013. sadrži veći broj stranica, nove rubrike, veći broj stranica za bilješke i šest različitih verzija naslovnica jednu od kojih je ilustrirala poznata modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, vlasnica modnog brenda Lei Lou by Alex Dojčinović. Rokovnik se iz godine u godinu razlikuje dizajnom, kako korica tako i unutrašnjosti. Unutrašnjost rokovnika dizajnirana je da pomalo podsjeća na ženske magazine, a korice su dizajnirane u trendy jarkim bojama.

ženski rokovnik, 2013, dunja tadić i aleks dojčinović

Ženski rokovnik djelo je brižnih ženskih ruku, u potpunosti je osmišljen, dizajniran i proizveden u Hrvatskoj i svake godine unaprijeđen prema povratnim komentarima njegovih korisnica - osmislila ga je Dunja Tadić, a njegova se naklada svake godine povećava. On je idealan Božićni i novogodišnji poklon, ali i vrlo praktičan poklon za žene svih dobnih skupina za bilo koju priliku.

I ove će se godine Ženski rokovnik 2013. moći kupiti na sajmu Interliber od 13 -18.11., na prodajnom štandu u Arena Centru (25.11. – 25.12.) te od početka studenog u svim DM trgovinama u Hrvatskoj, a cijena će mu biti  89,90 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.