Već vam je dosadila spavaća soba, kuhinja je također pomalo dosadnjikava, a i ured je prilično turoban... No nemate novaca za neke veće preinake i temeljita preuređenja. Imamo super prijedlog - Daniela Zemljić iz tvrtke Walltattoo predstavila nam je niz fenomenalnih tetovaža (naljepnica) za zidove (od floralnih, preko art do dječjih motiva), koji vaš životni ili radni prostor u hipu pretvaraju iz bezveznog u totalno cool. A za sve vam treba tek nekoliko klikova mišem...

walltattoo, naljepnice za zid

Možete li nam ukratko predstaviti projekt Walltattoo...
- Walltattoo projekt zamišljen je i funkcionira na način da svojim korisnicima/kupcima omogućava da korištenjem naših proizvoda svoje životne prostore u kratkom vremenu učine zanimljivijim i ugodnim za boravljenje. Isto tako, proizvodi su prilagodljivi dimenzijama i bojama te ih je na taj način moguće prilagoditi svakom prostoru, a za one najizbirljivije tu je i mogućnost izrade naljepnice prema želji kupca. Uskoro ćemo projekt proširiti s još nekim sličnim proizvodima za dekoriranje interijera.

Kako nastaju ideje za boje, dezene, oblike...?
- Najteži dio prilikom lansiranja projekta bio je odabrati motive naljepnica. Svi sudimo prema svom stilu i nemoguće je odabrati motive koji će se svidjeti svima. Zbog toga smo odabrali od svega po malo i slobodni smo vjerovati da svi ljubitelji dekorativnih naljepnica mogu u našoj ponudi odabrati barem jedan motiv za sebe. Priznajem da su nas naši kupci iznenadili i najprodavaniji motivi nisu oni za koje smo mi očekivali da će biti. Sad već imamo povratne informacije s tržišta i znamo u kojem se smjeru trebamo kretati, ali u isto vrijeme ćemo se truditi zadržati svoj prepoznatljivi stil.

Tko ih dizajnira?
- S obzirom svi dizajneri imaju svoj stil rada, odlučili smo ne surađivati ekskluzivno s jednim dizajnerom, nego koristimo najbolje od svih, kako bismo našim proizvodima dali širinu. Najdraži su nam motivi oni koje su radili naši domaći dizajneri, jer su to motivi koji više odgovaraju i stilu uređenja interijera naše okoline. Sad se veselimo početku suradnje s dizajnericom koja producira vrlo zanimljive i kompleksne ilustracije i nadam se da će naše kupce oduševiti jednako kao što su oduševile i nas.

daniela zemljic, walltattoo
Daniela Zemljić iz tvrtke Walltattoo kaže kako naljepnice za interijere omogućavaju korisnicima da u jako kratkom vremenu „preurede" svoj životni prostor. "Tu se ne radi o malim promjenama kao kad kupite novi svijećnjak ili vazu, nego o velikoj promjeni cjelokupnog ugođaja prostora u kojem boravimo.", ističe Daniela

Koje osnovno pravilo da walltattoo dobro izgleda u prostoru?
- Ne volim pravila, osim ako nisu postavljena da bi se kršila. Smatram da svi mi, ukoliko za to imamo priliku, svoje životne i radne prostore trebamo dekorirati tako da se mi u njima ugodno osjećamo. Trebamo biti svoji i to je ono u čemu Walltattoo naljepnice doprinose - svatko od nas može odabrati barem jednu u kojoj se prepoznaje, bilo da je „rocker u duši" ili je „bar jednom vozio bicikl po ljetnom pljusku". Jedino pravilo koje bih postavila je da realno procijenimo veličinu prostora, te sukladno tome odaberemo odgovarajuću veličinu naljepnice - najveće nije uvijek najbolje!

walltattoo

Kako funkcionira nabavka walltattoo-a preko vaše tvrtke i dolazite li klijentima osobno savjetovati kako da ukrasi u njihovom prostoru što bolje izgledaju?
- Kupovina naših proizvoda je vrlo jednostavna - malo klikaš, i naljepnica je na kućnoj adresi. Znam da izgleda da se šalim, ali to je zaista tako. Odlučili smo se za prodaju putem web trgovine kako bismo kupcima omogućili pregled i kupovinu proizvoda u bilo koje vrijeme. Trgovina je koncipirana na način da možete kombinirati boju naljepnica s bojom pozadine (zida) dok ne dođete do idealne kombinacije. Plaćati se može karticama ili po ponudi, a dostava je putem pošte na kućnu adresu. Uskoro ćemo uvesti i uslugu savjetovanja za konceptualna rješenja uređenja prostora te će biti moguće kontaktirati našu dizajnericu radi pomoći i savjeta.

Kako se kreću cijene vaših walltattoo-a?
- Cijene su uvjetovanje dimenzijom naljepnice i brojem boja, a kreću se od 159,00 kn do 600,00 kn.

walltattoo

Što mislite zašto su u posljednje vrijeme naljepnice za zid takav hit?
- Naljepnice za interijere omogućavaju korisnicima da u jako kratkom vremenu „preurede" svoj životni prostor. Tu se ne radi o malim promjenama kao kad kupite novi svijećnjak ili vazu, nego o velikoj promjeni cjelokupnog ugođaja prostora u kojem boravimo. Naši kupci su oduševljeni dojmom svojih prostora nakon što apliciraju naljepnice, a laska im i oduševljenje njihovih prijatelja. Važan čimbenik popularnosti naljepnica je što se lako mijenjaju/uklanjaju, a danas su interijeri podložni čestim promjenama.

Posjetite Walltattoo.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.