Avon Hrvatska, u sklopu svog tradicionalnog programa za borbu protiv nasilja nad ženama Speak Out Domestic Violence, ove godine organizira kampanju Udari mene, a ne žene čije je zaštitno lice boksač Stjepan Božić. Glavno događanje u okviru projekta održat će se u Zagrebu u subotu 24. studenog u prizemlju City Centera one West u 17 sati u povodu Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama

stjepan bozic, udari mene, a ne žene

„Kampanjom Udari mene, a ne žene želimo skrenuti pozornost javnosti na potrebu zaštite zlostavljanih žena – i poručiti zlostavljačima da je nasilje u obitelji kukavički čin. Kako sam i sam kao dijete bio žrtva nasilja u obitelji, svjestan sam ozbiljnosti ovog problema. Upravo ću zato, kao hrvatski ambasador Avonovog programa Speak Out Domestic Violence, glasno govoriti o nužnosti borbe protiv nasilja u obitelji, a sve vas pozivam da mi budete podrška na tom putu", rekao je Stjepan Božić, zaštitno lice Avonove humanitarne kampanje Udari mene, a ne žene.

Sredstva se u okviru kampanje Udari mene, a ne žene prikupljaju prodajom posebne linije Avonovih proizvoda sa znakom beskonačnosti (ogrlica i naušnice podrške za borbu protiv nasilja u obitelji, svaki proizvod dostupan po cijeni od 35 kuna), a bit će donirana Udruzi za zaštitu obitelji U.Z.O.R. u Rijeci.

City Center one West će od 19. do 24. studenog ugostiti i izložbu Stjepanovih fotografija koje je za ovu kampanju snimio fotograf Damir Hoyka.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.