Jeste li spremni za odličnu komediju u kojoj glavnu ulogu tumači Ryan Reynolds, glumac koji je iz godine u godinu sve zgodniji? Vodimo vas u kino, na novi filmski hit „U tuđoj koži", koji počinje igrati ovog četvrtka, 1. rujna

ryan reynolds, u tuđoj koži

Tri čitateljice kojima Blitz Cinestar i Femina.hr daruju 3x2 ulaznice za komediju „U tuđoj koži" s Ryanom Reynoldsom i Jasonom Batemanom u glavnim ulogama, su:

JELENA PERKOVIć FRANJIć, ZAGREB

KRISTINA KEMEšIć, VELIKA GORICA

MIRELA ŠUNDOV, SPLIT

Napomena: svoje ulaznice možete podići od dana objave dobitnika (petak, 2. rujna) do četvrtka 8. rujna, uz predočenje osobne isprave, na blagajnama kina Blitz Cinestar (Zagreb, Osijek, Split, Rijeka, Zadar, Šibenik).

Sjajna nova komedija u kojoj glavne uloge tumače Jason Bateman, Ryan Reynolds i Olivia Wilde prati priču o dvojici prijatelja - Mitchu i Daveu. Mitch i Dave su od djetinjstva najbolji prijatelji. Dave je prezaposleni odvjetnik, pravi obiteljski čovjek i otac troje djece, dok Mitch još uvijek živi dječački, neodgovorno i bez obaveza. Za njega, Dave ima sve - suprugu, djecu koja ga obožavaju i odlično plaćen posao. Međutim, Dave bi dao sve za malo mira i život bez stresa kakvog vodi Mitch. Nakon jednog izlaska i pijanke, momci se sljedeće jutro bude svaki u tuđoj koži i otkrivaju da priželjkivani život onog drugog nije baš onakav kakvog su zamišljali. Film je režirao David Dobkin. U hrvatska kina stiže 01. rujna. Pogledajte u kinima Blitz Cinestar.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.