Provjerite tko dobiva hit-knjigu u izdanju Naklade Ljevak (Biblioteka NAR), "Koa i kap vode pronađe put", autorice Vere Čudine, knjigu koja je mnogim čitateljima već postala veliki poticaj u potrazi za boljim sutra

koa, vera cudinaTri čitateljice koje dobivaju knjigu Vere Čudine "Koa i kap vode pronađe put", su:

1. Snježana Fridrih Šimić, Velika

2. Rasta Parenta, Split

3. Elvana Brtan, Brezovica

Ovo je neobična priča o ženi koja zbog tjelesno-emotivne iscrpljenosti uzrokovane velikim stresovima završava u bolnici. Danima lebdi između života i smrti. Nakon povratka iz bolnice napušta sve i odlazi u potragu za izgubljenim mirom. Na putovanju susreće Učitelja i mnogo zanimljivih osoba koje joj otkrivaju velike životne tajne. Pomoću mudrosti tih ljudi ona pronalazi ključ novoga života. Svoju preobrazbu doživljava većim osjećajem mira. No ipak, okosnica cijele ove priče zapravo je dječak po imenu Koa. Zašto? Otkrijte sami!

Dugo vremena prisutna Vera Čudina, sve popularnija i traženija kolumnistica i voditeljica TV emisije Vera Čudina i Vi, autorica nekoliko knjiga, i ovom novom knjigom želi nam približiti puteve duše koja je važnija od tjelesnosti. Otvoreno govoreći o seksualnosti i ljudskim karakterima, manama i vrlinama, putem numerologije i simbola kroz tajne sedam elemenata, autorica nas vodi u novi duhovni svijet.

Ova neobična vizionarska autorica, napisala je ovu knjigu sa željom da nam ona bude poticaj u potrazi za boljim sutra.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.