Provjerite tko dobiva knjigu "Male ideje za sretniji život", Tatjane Divjak, najpoznatije hrvatske trenerice života, ili kako se to u originalu zove - life coach. Neka vam 2010. počne dobrim i sretnim odlukama i neka vam Tatjanina knjiga u tome pomogne

tatjana divjak, male ideje za sretniji životTri čitateljice koje dobivaju knjigu Tatjane Divjak "Male ideje za sretniji život" su:

1. Anuška Ban Dominović, Split

2. Nataša Pejović, Zagreb

3. Damira Čular, Split

Život počinje onda kada kažete zbogom starim (lošim) navikama i prigrlite nove. Kada umjesto problema vidite izlaz, rješenje. Za to vam je često potrebna potpora.

Knjiga Tatjane Divjak "Male ideje za sretniji život" upravo je takva potpora. Krenite u život na drugačiji način, sa svakodnevnom podrškom vašem novom načinu rješavanja problema, knjigom Tatjane Divjak (koja je najpoznatiji hrvatski life coach). Svatko se od nas u životu susreće s bezbroj situacija od kojih mnoge percipira kao problematične. Bez obzira na to jeste li tek zakoračili u život ili već imate mnogo iskustva iza sebe, uvijek je dobro čuti pravu riječ u pravo vrijeme.

Izbor je vaš: možete pročitati knjigu "Male ideje za sretniji život" i osjetiti nadahnuće, prepustiti se svojoj intuiciji i odabrati odgovor kao motivaciju za taj dan ili problem, proći područja u kojima imate najviše problema, ili pak potražiti specifičan odgovor za specifično pitanje...

Tatjana Divjak je life coach, ili lijepo hrvatski rečeno - životna trenerica. Kolumnistica je uglednih magazina, autorica dviju knjiga s područja osobnoga razvoja i osoba zaljubljena u život. Diplomu i pravo na titulu Life Coach L. C. H. stekla je 2005., po završetku škole za Life Coaching u Engleskoj kod Curly Martin, nakon dugogodišnje poduzetničke karijere, koja je uključivala i vođenje vlastite marketinške i PR agencije.

Tatjanini klijenti su osobe koje žele bolje i kvalitetnije živjeti, a u individualnom radu s njima Tatjana i sama nalazi zadovoljstvo, uspjeh, sreću i mir. Radi ono što voli i voli ono što radi. Članica je European Coaching Institute-a, Europskog udruženja za trenere.

Izdanje Naklade Ljevak, Biblioteka Nar

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.