Zanimljivi književni susreti počinju s Interliberom. Tako u Zagreb stiže i slavna britanska spisateljica Victoria Hislop, autorica mega-popularnih bestselera „Otok" i „Povratak". Druženje s njom pravi je ženski užitak i prilika za zanimljivo književno čavrljanje

victoria hislopProfil vas poziva na jutarnji rendez-vous sa slavnom britanskom spisateljicom Victorijom Hislop - doručak i druženje s autoricom romana „Otok" i „Povratak" bit će u četvrtak, 12. studenog u 11 sati u Profil Megastoreu, u Bogovićevoj 7, u Zagrebu. Upoznajete svoju omiljenu autoricu ljubavnih romana i ne propustite priliku da saznate sve što vas zanima.

Victoria Hislop jedna je od najpopularnijih i najprodavanijih britanskih spisateljica, čije ljubavne romane žene naprosto gutaju. Victoria je i dobitnica nekoliko književnih nagrada, te uspješna suradnica i kolumnistica nekolicine lifetsyle magazina i dnevnih novina. Živi s mužem i djecom u Kentu.

Ulaz na druženje s Victorijom je slobodan, a popust na knjige osiguran! Također, istoga dana u 17 sati, Victoria Hislop potpisuje svoje knjige na Profilovom štandu u paviljonu br. 5 zagrebačkog Interlibera na Velesajmu.

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.