Od 1. ožujka započinje "Proljeće u Bagatelli" - naime, u sklopu dana otvorenih vrata, moći ćete, kroz čitavo proljeće, iskoristiti niz popusta te besplatno pogledati niz predstava i projekcija u najpoznatijem zagrebačkom off-kazalištu

off theater bagatella

U sklopu "Proljeća u Bagatelli", koje će trajati od 1. ožujka do 1. svibnja, iskoristite niz popusta te besplatno pogledajte niz predstava i projekcija u najpoznatijem zagrebačkom off-kazalištu!

Prije svega ističemo 10% popusta na novi ciklus upisa u Glumačku školu Off Theatera Bagatella. Kao što možda već znate, Glumačka škola Off Theatera Bagatella je najstarija privatna glumačka škola u Hrvatskoj u kojoj možete naučiti baš sve - filmsku, kazališnu, televizijsku glumu, pantomimu, radio-dramu... Možda se vaš glumački hobi pretvori u ozbiljnu profesiju, a ono što je sigurno jest to da će vas Bagatella temeljito pripremiti za upis na Glumačku akademiju. Školu vode direktor Bagatelle, pisac, redatelj i komediograf Marko Mikulandra, te poznati hrvatski glumac Ivica Pucar.

orson welles, citizen cane 

Ono što još izdvajamo jest besplatan ulaz na predstavu "Autostopistica" (režija: Marko Mikulandra; glavna uloga: Natalija Vuković), koja je na programu svake subote u 19:30 te besplatan ulaz na projekciju dokumentarnog filma o Orsonu Wellesu "U potrazi za Orsonom" / "Searching For Orson", u režiji Jakova i Dominika Sedlara, koji je na programu svakog petka u 19:30.

Također, izdvajamo i predstavljanje triju knjiga komedija Marka Mikulandre - "Razgovori preko plota", "Političko međunožje" i "Beskućnici", uz scensko čitanje odabranih odlomaka. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.