Pisana na osnovi izravnog, osobnog iskustva, nikada do sada niti jedna knjiga nije sadržavala tako detaljan prikaz o tome kako anđeli djeluju u svijetu. Stube prema nebu otvaraju novi prozor u Svijet anđela

stube prema nebu, lorna byrne

Dvije čitateljice koje na poklon od Naklade Ljevak i Femine dobivaju bestseler irske mističarke Lorne Byrne, „Stube prema nebu“, su:

IVANA KRALIK, NAšICE

JELENA MANDARIć, ĐAKOVO

Čitatelji na štivo Lorne Byrne diljem svijeta reagiraju dirljivo bez obzira na svoje vjersko uvjerenje: ono im je dalo nadu, pomažući im da shvate da, bez obzira na to koliko se usamljeno osjećaju, uza se imaju anđela čuvara.

Irska mističarka Lorna Byrne je svakoga dana svojega života viđala anđele i razgovarala s njima. Ona opisuje različite tipove anđela i njihove različite uloge, kao i vodeće osobnosti među anđelima koji su njezini stalni pratitelji i savjetnici. Ona priča i o tome što je vidjela o Isusovu rođenju i o Mariji. Otkriva kako anđeli djeluju u svijetu, odnos ljudske duše prema ljudskome tijelu, ulogu koju u ljudskim odnosima mogu odigrati ljudi koji su umrli i koji su sada na nebu te planove koje Bog i anđeli imaju za budućnost čovječanstva.

„Dok sjedim diktirajući ovu priču, anđeo Mihael je pokraj mene podsjećajući me na to što se dogodilo prije svih tih godina: ‘Lorna, možeš i dalje objašnjavati pričajući ovu priču, jer dok je ti pričaš, i sama ćeš je sve bolje razumjeti.’“

O autorici: Lorna Byrne vidi anđele i s njima razgovara još od najranijeg djetinjstva. Danas, kada su svi članovi njezine obitelji odrasli ljudi, prvi put otvoreno progovara o onome što je vidjela i naučila. Živi povučenim životom u ruralnom dijelu Irske. Autorica je međunarodne uspješnice Anđeli u mojoj kosi koja je prevedena na dvadeset jezika. Stube prema nebu njezina su druga knjiga.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.