U prvom vikendu prikazivanja u SAD-u nova komedija "Kako začiniti brak?" redatelja filma „Vrag nosi Pradu" Davida Frankela, u kojoj glavne uloge tumače izvanredna Mery Streep i šarmantni Tommy Lee Jones, osvojila je publiku i zaradila 19 milijuna dolara

meryl streep, hope springs

Kay (Meryl Streep) i Arnold (Tommy Lee Jones) odan su par, ali nakon nekoliko godina Kay želi začiniti život i ponovo se približiti svojem suprugu. Kad čuje za poznatog stručnjaka za parove (Steve Carell) u gradiću Great Hope Springs, pokuša uvjeriti svog skeptičnog supruga, roba rutine, da odlete na tjedan dana bračne terapije. Nagovoriti tvrdoglavog Arnolda na putovanje je već samo po sebi dovoljno teško - a pravi izazov čeka ih oboje kad pokušaju ponovo zapaliti iskru zbog koje su se uopće bili zaljubili.

hope springs, meryl streep tommy lee jones

Priča filma Začin za brak priča je o braku u kojem se izgubila ona posebna iskra. Maryl Streep kaže: "Kay se želi iznova povezati sa svojim suprugom Arnoldom. Želi osjećati tu povezanost, intiman odnos s njime, želi osjetiti da je intimno zainteresiran za nju. Ali, pitate li Arnolda, mislim da on uopće ne vidi da postoji ikakav problem. Da ste ga pitali u kojoj je fazi njihov brak, vjerojatno bi rekao da nema pojma, valjda negdje u sredini."

hope springs

Jones o svom liku kaže: "On jednostavno prihvaća sudbinu. Ne želi puno razmišljati o stanju vlastitog braka. Nije lik koji će se suprotstaviti onome što nazivamo status quo."

Streep kaže da se radi upravo o onakvom pomanjkanju povezanosti kakvog osjete mnogi parovi, ali...

Zvjezdani glumački par na velika platna donosi pričo o bračnom životu, ljubavi, strasti... priču koja će vas nasmijati do suza!

U multipleksima CineStar i ostalim kinima od 30. kolovoza – ne propustite veličanstvenu Meryl Streep i Tommy Lee Jonesa, u ulozi u kakvoj ga još niste vidjeli!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.