Maistrin hotel Monte Mulini u Rovinju postao je dio jedne od najvećih svjetskih organizacija u luksuznom hotelijerstvu The Leading Hotels of the World. Riječ je o prvom boutique hotelu s pet zvjezdica u Rovinju koji je otvoren u ožujku 2009. godine, a čija je investicija iznosila gotovo 200 milijuna kuna

monte mulini

Hotel Monte Mulini smješten je na atraktivnoj lokaciji, uz samu obalu te u neposrednoj blizini Rovinja, okružen bujnim mediteranskim raslinjem i nenametljivo uklopljen u prirodni ambijent stoljetne park-šume Zlatni rt. Arhitekturu hotela potpisuje poznat arhitektonski studio Wimberly Allison Tong & Goo, tvorci hotela grupacija Ritz-Carlton, Hilton, Le Meridien, One&Only, Four Seasons, Kempinski. U sklopu hotela dva su fine dining restorana – Wine Vault i Mediterraneo, wellness centar veličine 1.000 četvornih metara te 99 soba i 14 suiteva iz kojih se pruža pogled na more i vizuru starogradske jezgre Rovinja.

monte mulini

The Leading Hotels of the World, Ltd. prestižna je svjetska hotelijerska organizacija osnovana 1928. godine sa sjedištem u New Yorku, danas broji 430 najluksuznijih svjetskih hotela, destinacija i spa centara u više od 80 zemalja diljem svijeta. Hoteli koji žele pristupiti u članstvo organizacije moraju se sami prijaviti no da bi njihova prijava uopće ušla u obzir za razmatranje, hotel mora pripadati kategoriji luksuznih hotela i zadovoljavati najviše standarde u vezi smještaja, usluge, ponude hrane i pića, ponašanja zaposlenika i sadržaja. Ukratko, u vezi svih aspekata koji se tiču udobnosti, prikladnosti i raspoloženju gostiju. Samo se najistaknutijim objektima svijeta odobrava pristup u članstvo organizacije The Leading Hotels of the World, čime se osigurava kontinuirano poštivanje visokih standarda kvalitete ove organizacije.

„Za Maistru i hotel Monte Mulini uvrštavanje u ponudu LHW-a, koji se smatra garancija kvalitete za luksuzne hotele, još je jedna potvrda iznimnog statusa hotela Monte Mulini u Hrvatskoj, ali i regionalnoj turističkoj ponudi. Rezultat je to prije svega izvanrednog zalaganja cjelokupnog tima hotela. Od otvaranja hotela u ožujku 2009. kontinuirano radimo na kvaliteti ponude i usluge, kako bismo zadovoljili najviše zahtjeve naših gostiju. Ovo članstvo je samo nagrada za naš rad koje nas dodatno motivira i pokazuje da idemo u pravom smjeru", izjavio je g. Popović, direktor Maistre.

monte mulini, boškarin
         Gurmani obožavaju vrhunske specijalitete od boškarina koji su na meniju hotela Monte Mulini 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.