Dinamičan, uvrnut i šokantan psihološki triler o mužu i njegove tri supruge američke autorice Tarryn Fisher u rekordnom roku postao je književna senzacija s obje strane Atlantika. Roman jednostavno nije moguće ispustiti iz ruku

knjiga tjedna

Trebalo je biti lako. Četvrtak bi svog supruga, Setha, trebala dijeliti s druge dvije žene, Ponedjeljak i Utorak – dvije žene koje nikad nije upoznala i o kojima ne zna ništa. Bez suvišnih pitanja, bez povrijeđenih osjećaja pristala je na ovaj aranžman jer je potpuno luda za njim. No jednoga dana Četvrtak nešto pronađe. Nešto što implicira drugačiju – zastrašujuću – priču o čovjeku s kojim je vjenčana. Povratka nema. Što više saznaje o drugim suprugama, mlađahnoj Ponedjeljak i tajanstvenoj Utorak, to više uviđa da Seth uopće nije čovjek koji je mislila da jest. Uznemirujući detalji izlaze na vidjelo i postaje jasno zašto se supruge ne smiju upoznati. Seth ima svoje razloge, jako dobre razloge koje Četvrtak nikada nije mogla ni zamisliti.

knjiga tjedna

O autorici: Tarryn Fisher autorica je devet svjetskih uspješnica, a najviše pažnje čitatelja i kritike privukla je ovim dinamičnim, uvrnutim i šokantnim trilerom. S gotovo milijun prodanih primjeraka roman "Supruge" postao je uspješnica New York Timesa, USA Todaya, The Globe and Maila, Amazona i The Toronto Stara. Roman je mjesecima bilo nemoguće skinuti s prvog mjesta liste najprodavanijih romana New York Timesa. Osim čitatelja Goodreada, koji su "Supruge" nominirali za najbolji kriminalistički roman 2020. godine, ovom književnom poslasticom oduševila i sedma sila. Amazon Prime otkupio je prava za njegovu ekranizaciju, a uskoro se očekuje i početak snimanja. Prijevod s engleskog jezika potpisuje Andrea Cvjetković.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.