Iz pera autorica svjetskog hita "Kako biti Parižanka u svakoj prilici", Caroline de Maigret i Sophie Mas, nakladnička kuća Znanje donosi duhoviti priručnik "Godinu starija, godinu bolja". Ovaj inspirativan osvrt uči nas kako čvrste granice između kronološke i emocionalne dobi ne postoje, a mi smo onoliko stare koliko su to naše želje, strasti i snovi 

godinu starija godinu bolja

Tri čitateljice na poklon dobivaju svaka svoj bestseler "Godinu starija, godinu bolja”, o kojemu je britanski Vogue napisao: "Ovo je knjiga koju ćete pročitati u jednom dahu prije spavanja, a sutradan kupiti još primjeraka za svoje prijateljice. Začinjena inspirativnim citatima i komičnim anegdotama, to je istinita priča u kojoj se lako prepoznati, duhovit francuski osvrt na univerzalno čudo starenja".

Dobitnice su:

JASNA ANDRIšEVIć BITTNER, ZAGREB

SANDRA STOJANOVIć, SPLIT

NATAšA TODOROVIć, OGULIN

ZNAŠ DA VIŠE NIŠTA NIJE KAO PRIJE
Kad se probudiš osjećajući se sjajno, a svi ti komentiraju kako djeluješ umorno.
Kad odeš kod dermatologa da ti pregled madež, a on te pita želiš li tretman botoksom.
Kad ti tridesetogodišnjak koji se pojavi na zabavi ne uputi baš ni jedan jedini pogled.
Kad već na osnovi njegove osobnosti možeš zaključiti kakav je ljubavnik.
Kad je predsjednik Francuske mlađi od tebe.

Uvod je ovo u priručnik "Godinu starija, godinu bolja" (Older but Better, but Older) autorica bestselera "Kako biti Parižanka u svakoj prilici", koje se ovaj put hvataju u koštac s pariškim umijećem odrastanja i čine to razigranom duhovitošću, praktičnim savjetima i mudrim opažanjima. Dok progovaraju o ljubavi, zavođenju, modi i spojevima, ali i o obitelji, poslu, samačkom životu i prihvaćanju nesavršenosti, Caroline de Maigret, manekenka, glazbena producentica, spisateljica i aktivistica za ženska i dječja prava, i filmska producentica Sophie Mas opet će vas zabaviti, izreći ono što ne očekujete čuti, ali baš onako kako to želite čuti. U isti mah dirljiv i urnebesno smiješan, ovaj divan vodič bez dlake na jeziku pronicljivo ilustrira što to znači biti punokrvna žena.

godinu starija godinu bolja

U prijevodu Marije Perice, priručnik "Godinu starija, godinu bolja" možete pronaći u knjižarama diljem zemlje te u webshopu Znanje, po cijeni od 129 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.