U nedjelju, 20. rujna 2015. u Zagrebu, na adresi zagrebačkog Angels studia, Radnička 1 a, održat će se poseban i jedinstveni „Dan u raju s Angelsicama" na kojem će sve zainteresirane djevojke i žene iznad 18 godina, koje se prijave, imati prilike probati Angels Body and Emotions programe

angels_danuraju_cijela

Gornjeg dobnog ograničenja za „Dan u raju s Angelsicama“ nema, kao i ni potrebnih fizičkih predispozicija. Za ovaj trening treba vam samo dobra volja, bočica vode i želja za plesom.

Intro satovi biti će fokusirani na dva Angels Body and Emotions programa – Classic i Workout. Program Classic je onaj na kojeg su Angelsice najviše ponosne i koji postoji već više od četiri godine, a nastao je zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu autorica programa Ivke Armande Todorović i Dolores Mihelić.

Intro satovi za nove Angelsice održat će se prema slijedećem rasporedu:
Body And Emotions Classic u 10, 16 i 17:30 sati u trajanju od 90 minuta, a Body and Emotions Workout u 10:30 sati u trajanju od 60 minuta. Gošće koje na licu mjesta postanu naše polaznice dobit će popust na prvu članarinu i poseban poklon sponzora.

Angels Body and Emotions Workout senzualna je i plesna kombinacija yoge i pilatesa, preinačenih u kružne pokrete koji oblikuju kompletnu muskulaturu i koji, kad se vježbe tehnički usvoje i kad se tijelo opusti, postaju meditativni i nezamjenjivi. Namijenjen isključivo ženama, Workout nudi plesnu alternativu yogi i pilatesu, kombinirajući uz njih povezane plesne pokrete, vježbe disanja i tjelesno usmjerenu meditaciju fokusiranu na muziku B&E program kombinira vježbe disanja, vježbe oblikovanja i meditacijske vježbe  prožete muzikom i spojene u kontinuirani plesni pokret.

Angels Body and Emotions Classic osmišljeni su u želji da se ženama pruži mjesto gdje će uživati vježbajući, otkrivati svoju ženstvenost, senzualnost i seksipil, ali istovremeno učiti o sebi, meditirati pokretom i rješavati se stresa kako bi tijelo, a onda i um i duša i emocije bile slobodnije uživati u životu. Ovo putovanje odvija se u deset nivoa od kojih je svaki ulomak priča koja traje godinama. Ovaj način vježbanja i instruktorice koje ga i same godinama prakticiraju, upoznaju i nadopunjuju, ženi pruža sigurno mjesto gdje može biti upravo onakva kakvom se trenutno osjeća. Najvažniji i najpopularniji trening u sebi sadrži: Angels Body and Emotions workout te šipku i ples. 

angels_danuraju_cijela1

Sexy, plesni, stupnjevani i slobodni pokreti na omiljenom rekvizitu modernog doba stvoreni su da sruše emocionalne i fizičke barijere u žena i ovaj rekvizit služi kako bi nadopunio i pojačao efekte kompletnog treninga, a nije njegova jedina svrha. Ljubav prema sebi, senzualnost i sloboda, samopouzdanje i osjećaj sreće, sve to u samo dva sata čistog zadovoljstva.

Angels studio u Zagrebu posluje po jedinstvenoj licenci Body and Emotions, te ženama pruža raznovrsne programe holističkog fitnessa koji djeluje na žensko biće iznutra i izvana. Naime, svi programi bazirani su na spoju emocija i tijela, izrazito su plesni i ženi omogućuju da plesnim, kružnim pokretima uz korištenje rekvizita poput stolice, fotelje i šipke, oblikuju tijelo i uz to se dobro zabave. Koncept tijela i emocija utkan je u sve Angels programe, pa se tako svi treninzi odvijaju u ugodnoj atmosferi uz prigušenu svjetlost, bez ogledala i muziku koja opušta, usmjerava i razbuđuje. Djelujući na svoje fizičko tijelo, žena djeluje i na svoju psihu, otpuštajući sve ono što joj ne treba, a osnažujući sve ono što joj je potrebno da bude sretnija, samopouzdanija i slobodnija. Takav pristup vježbanju kreira ugodnu i poticajnu atmosferu zbog kojeg svaka žena svoje tjedne treninge ljubomorno čuva za sebe bez iznimke – godinama.

Ivka Armanda Todorović, sukreatorica ovog koncepta, s osmijehom ističe:

 Osim treninga, prema konceptu koji se već provodi u Angels Studijima, cilj nam je ženama ponuditi mjesto i prilike za druženja kroz ladies only partye, vikend  radionice, izlete u prirodu, ali i popuste u dogovoru s drugim poduzetnicama i obrtnicama čije ćemo usluge promovirati. Angels je zapravo više od fitnessa, on je mjesto gdje žena može biti to što jest, družiti se i raditi na svom osobnom razvoju.Upravo je to naš zadatak i misija.

Slijedeći tu misiju na Danu u raju osim intro satova biti će i radionice drugih Angels programa kao i radionice Organizirana i Sretna s Kristinom Brkić, Sirova Hrana Mihaele Devescovi, te novog treninga Fly Angels, ali gošće očekuju i darovi i degustacije brojnih sponzora poput Polleo Sporta, Batista, Bolero sokova, SirovaHrana.hr, L'elboraria, Velisa, Melema i Pearl Dropsa i drugih.

Studio se nalazi na lokaciji Radnička 1a, a prijave za upise su u tijeku. Zainteresirane vježbačice prijaviti se mogu na mail: maja.z@angels.com.hr, ili na broj telefona 095 9232 470. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.