S Novom godinom stiži novi planovi, nove ideje, snovi i projekti. Kao i svake godine, za vas smo osmislili novu ediciju planera, koji je puno više od toga - presladak modni dodatak koji ćete obožavati imati u svojoj torbici, na radnom stolu, svuda nadohvat ruke... Vjerujemo da će vam biti veliki užitak zapisivati svoje obveze u ove prekrasne, trendi i inspirativne planere jer smo pažljivo mislili na svaki detalj - od materijala korica, preko veličine i oblika, do koncepta unutrašnjosti

femina planer 2017

Femina.hr planer lansiran je za 2017. godinu i idealan je za poslovne žene koje se, uz svoj smart phone, ne odvajaju od ovakvog praktičnog rokovnika, koji je ujedno i sladak modni dodatak. Femina.hr planer koncipiran je kako bi bio što praktičniji - njegova je unutrašnjost jednostavna i pregledna - ima menstrualni kalendar, posebne dijelove za bilježenje važnih datuma - rođendana, godišnjica, posjeta liječniku..., shopping listu, planiranje putovanja, popis filmova, izložbi, kazališnih predstava, recepata. Centralni dio planera koncipiran je po mjesecima, danima i satima, uz inspirativne citate, koji će nam, uz kavu, uljepšati svako jutro.

femina planer 2017

Format je malen i praktičan za svaku žensku torbicu. Korice su posebne i drugačije od svih korica rokovnika na koje smo navikli. To su tvrdo-mekane korice od gumeno-kožnog materijala i zaobljenih rubova da ne oštećuju unutrašnjost torbice. Unutar planera i subota i nedjelja imaju svoj prostor kao i ostali radni dani jer žene vole planirati i vikende, a neke i rade vikendom. Planer je kvalitetno napravljen (od najboljeg recikliranog papira, knjižni blok je šivan, a korice su praktički neuništive). Na naslovnici boje fuksije nalazi se gravirani Femina.hr natpis te citat koji će voljeti svi kavoljupci i samosvjesne ambiciozne žene - "Kava u jednoj ruci, samopouzdanje u drugoj".

femina planer 2017

femina planer 2017

femina planer 2017

femina planer 2017

Femina.hr planer sladak je modni dodatak, koji mami poglede i savršeno će se uklopiti u bilo koji osobni stil. Realiziran je u suradnji s hrvatskom firmom Ulica snova te od ideje do realizacije predstavlja 100% originalan hrvatski proizvod.

Cijena: 80 kn + 15 kn dostava; narudžbe na info@femina.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.