Za realizaciju ove lijepe slatke priče najzaslužniji je vrhunski mladi slastičar Robert Hromalić, koji je u partnerstvu s Davorom Bienenfeldom i Matejom Đorđevićem, u Zagreb donio jedinstven slastičarski projekt

time pastry zagreb

U Zagrebu, u Teslinoj ulici 14, sinoć je i službeno otvorena Time slastičarnica, mjesto gdje će ubuduće zalaziti svi oni koji od slatkog zalogaja uvijek očekuju više. Prekrasno uređen interijer s potpisom arhitekta Ante Vrbana te slastice prema idejama Roberta Hromalića već danas su ovoj slastičarnici priskrbile epitet lokacije koju u Zagrebu jednostavno morate posjetiti.

time pastry zagreb

Robert Hromalić je sve najbolje od svog školovanja u Parizu i boravka u francuskim slastičarskim krugovima donio u Zagreb, a u Time slastičarnici je realizirao želju da pokaže svoj talent i Zagreb svrsta na svjetsku kartu gdje slastice zauzimaju posebno mjesto.

time pastry zagreb

Hromalić je svoju ideju realizirao s Davorom Bienenfeldom i Matejom Đorđevićem, koji su dugo razmišljali o “svojoj” slastičarnici, a tek su u Hromaliću pronašli partnera koji je u mogućnosti realizirati sve njihove želje i ciljeve. Iako će prostor na prvi pogled izgledati dosta skučeno, želja ovog trojca bila je da fokus bude na kolačima i malim Robertovim remek-djelima. Kada uđete i vidite kako izgleda čupavac, gibanica ili kremšnita, svaka iluzija o prijašnjim kolačima više neće vrijediti. Slastičarnica Time je mjesto gdje ništa neće biti kao prije, a svakih 10 dana, Robert Hromalić će pričati novu slatku priču, pa je nikako nemojte  propustiti. Jer slastice od danas u Zagrebu imaju potpuno novu vrijednost.

time pastry zagreb

Davor Bienenfeld, Robert Hromalić i Matej Đorđević

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.