Oni su nježni, tanki, prozračni, svaku boju kose će savršeno iznijansirati i učiniti je punijom i sjajnijom. Najbolja stvar kod babylight pramenova je što ste ‘mirni’ čitavo ljeto jer će im sunčeve zrake dati dodatni šarm

babylights pramenovi

Morski povjetarac i sunčeve zrake savršeno se slažu sa sjajem u kosi, pramenovima koji izgledaju tako delikatno i nježno poput vilinskog konca. Govorimo o babylight tehnici koja je, uz balayage i ombre, popularna u svim godišnjim dobima. Ipak, dolaskom toplih ljetnih dana najpoželjniji je izgled babylight pramenova. Riječ je o sitnim pramenovima koji osvježavaju kosu dajući joj prirodan i osunčan izgled.

babylights pramenovi

Kod izrade ovih pramenova boja se nanosi drukčije nego u popularnim klasičnim tehnikama. Ovisno o tome koliko svijetle pramenove želite, mogu se raditi na zraku, a mogu se stavljati i u folije. Takvi pramenovi jednako dobro pristaju svim tipovima kose jer u svaku kosu donose sjaj i prirodnost, koji su uvijek u modi.

babylights pramenovi

Babylight je nastao iz želje da kosa izgleda kao dječja, razigrana, lagana i lepršava. Međutim, koliko god tanki bili, s ovakvim pramenovima kosa će izgledati punije i zdravije, okupana sjajem. Također, što je svima važno tijekom ljetnih praznika, nakon nanošenja ovih pramenova možete malo odmoriti vlasi od čestih posjeta fizerskom salonu jer će čak i nakon duljeg vremena izgledati svježe i uredno. Ukratko, ako želite kosi podariti novi popularni mladenački izgled, osvježite je babylight pramenovima.

babylights pramenovi

Kako u salonu realizirati najnovije trendove frizura i boja kose, savjetuju vam Jelena, Željka i Keti, iz salona Elf Hair

Elf Hair salon
Vrbik 33d
Zagreb
Mob: 098-788-713
Tel: 01/309-7426
http://elf-hair.weebly.com/

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.