Čoko Jagodica je zagrebački brend iza kojeg stoji puno truda i rada, a, osim privlačnog izgleda samih jagodica, okus je jednako zarazan. Svaka čoko jagodica okupana je u vrhunskoj belgijskoj čokoladi, a nitko ne ostaje ravnodušan na njihov fotogeničan izgled

coko jagodica

Lijepo je dobiti poseban poklon, ali je još ljepše darivati. Osmijeh koji u tom trenutku na licu ima osoba koju smo razveselili, neprocjenjiv je. U trenucima kada dođe do biranja ili smišljanja poklona, ideje ponekad ne padaju tako lako na pamet. Što pokloniti za rođendan, godišnjicu, diplomu, krštenje ili za neki drugi poseban datum, a da nije nešto za čime inače posežemo?

coko jagodica

Čoko Jagodica je zagrebački brend iza kojeg stoji puno truda i rada, a osim privlačnog izgleda samih jagodica, okus je jednako zarazan. Svaka je jagodica okupana u vrhunskoj belgijskoj čokoladi, bez umjetnih bojila. Također, svaka dolazi iz eko uzgoja i savršeno je sočna i prepuna okusa.

coko jagodica

Preslatke i fotogenične jagodice, savršeno pristaju kao poklon u svakoj prilici. Ukrasi koji se nalaze na jagodicama su jestivi, a što se tiče dizajna, postoji bezbroj opcija. Pakiranje svojih jagodica također birate sami, veća ili manja pakiranja u ukrasnim kutijicama, u obliku torte, u okruglim boxevima ili u obliku raskošnog buketa.

coko jagodica

Čoko Jagodice možete naručiti putem službenog Instagram profila, kao i vidjeti čitavu ponudu te doznati više o ovim slatkim poklonima. Razveselite nekoga i poklonite mu personalizirane jagodice, sigurno nećete pogriješiti.

coko jagodica

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.