Možete li zamisliti da sve što radite u danu, svaka vaša aktivnost, svaki vaš stres, svaka vaša sreća, odjednom poprimaju dublje značenje? IVY pametan nakit daje dublje značenje svakom vašem pokretu i svakom vašem osjećaju

ivy bellabeat

Posebno dizajniran za žene i žensko tijelo, Ivy putem najnaprednijih senzora neprekidno tijekom dana i noći nadzire tjelesne reakcije i svakodnevne navike, dajući cjelovit uvid u životni tempo. Pametna narukvica detaljno bilježi kretanje, hidrataciju, otkucaje srca, ritam disanja, tjelesnu temperaturu, spavanje, menstrualni ciklus i brojne druge značajke.

Uređaj prati vaše vitalne zdravstvene podatke, životne navike i cikluse te kroz aplikaciju pruža savjete koji vode žene da bolje upoznaju same sebe i ostvare svoj optimalan wellness.

ivy bellabeat

Bellabeat je lider u stvaranju wellnes tehnlogije namjenjene isključivo ženama. Glavna misija tvrtke oduvijek je bila osnažiti i osvijestit žene da se inovativnom tehnologijom i analizom zdravstvenih podataka služe u svrhu otkrivanja i poboljšanja vlastitih životnih navika. Ivy je nasljednik Bellabeat Leafa, prvog pametnog nakita tvrtke, koji je Business Insider proglasio najboljim pametnim nakitom i do sada je prodano više od dva milijuna komada.

Ivy danju i noću prati zdravlje žena, filtrira prikupljene podatke putem aplikacije u vizualnu nadzornu ploču, predstavljajući dvije najnovije vrste rezultata: ocjenu spremnosti (Readiness Score) i wellness ocjenu (Wellness Score) podatke o načinu života. 
Spremnost (tzv Readiness score) daje uvid u to koliko je tijelo spremno za dan. Ovaj uvid bazira se na mjerenju otkucaja srca i disanja kroz dan i noc, te duljine i kvalitete vašeg sna.

Wellness score prati vaše svakodnevne navike kao što su aktivnost, san, hidratacija pa čak i meditacija, te zatim daje rezultat kojim stječemo pregled nad svojim načinom života. Upravo taj rezultat i taj pregled vam na najdetaljniji i najbolji način ukazuje gdje ste na svom self-care putovanju. Kako bi dobili cjeloviti pregled nad svojim životnim navikama IVY kao krovnu kategoriju stavlja naravno ciklus. 

Menstrualni ciklus neposredno utječe na ženski organizam a IVY bilježenjem i praćenjem pojedinih faza ciklusa jedinstvenim algoritmima implementira upravo ta praćenja u sve aspkete rezultata koje vam donosi. Upravo ovakav detaljni pristup praćenja ženskog organizma čini IVY jedinim proizvodom na tržištu health&wellness trackera koji pokriva tako specifičan kut gledanja na žensko tijelo, zdravlje i ono najbitnije njegove sposobnosti u datom periodu ciklusa.

ivy bellabeat

"Veće je bolje u današnjoj tehnološkoj klimi, ali mi smo se odlučili držati svojih vizualnih i dizajnerskih principa razvijajući Ivy da bude minimalistički bez ugrožavanja stila i praktičnosti", rekao je Sandro Mur, osnivač Bellabeata. “Ivy je umjetničko djelo koje predstavlja temeljne vrijednosti našeg brenda Bellabeat. I ponosan sam kao muškarac što doprinosim proširenju linije proizvoda koji podržavaju i osnažuju žene na njihovim životnim putovanjima. ”

Pametna narukvica pruža 24/7 podršku i analitiku za svoje korisnice. Izuzetno svestran i prilagodljiv, Ivy pristaje svakoj odjeći i dizajniran je za nošenje u svakom trenutku, uz do osam dana trajanja baterije.

„Ne postoji aspekt mog života u kojem mi Ivy na neki način ne pomaže jer se na kraju ipak sve svodi na brigu o vlastitom zdravlju”, objašnjava Urška Sršen suosnivačica Bellabeata. „Svi smo skloni zaboraviti kako je svaki aspekt našeg života važan, naš san, naš posao, naše slobodno vrijeme. Ivy se jednostavno uklapa u vašu dnevnu rutinu i suptilno vas podsjeća da se više odmarate, više vježbate, više pijete vode, više meditirate. Sve što je potrebno kako bi dosegnuli zdraviju verziju sebe“.

ivy bellabeat

O popularnosti Bellabeat proizvoda i o vjernosti njihovih klijentica najviše govori činjenica kako se u prvih sat vremena prodaje novog Ivy proizvoda dogodio pad web stanice zbog golemog interesa.

Više detalja na: www.bellabeat.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.