Ekskluzivno za čitateljice i čitatelje portala Femina.hr, jedna od najcjenjenijih očnih poliklinika u Hrvatskoj, Poliklinika Bilić Vision, poklanja vam vaučere s popustima na kompletan oftalmološki pregled te na dioptrijske okvire u svom Optičkom centru. Vrijeme je da se temeljito posvetite zdravlju svojih očiju!

bilić vision

Mnogi od vas veliki dio svoga vremena provode pred stolnim računalima, TV-ekranima, laptopima, knjigama, časopisima, malim ekranima mobilnih uređaja ... Svi puno čitamo, radimo, gledamo filmove, koristimo mobitele sa sitnim zaslonima... Svakodnevne aktivnosti modernog čovjeka kao stvorene su da malo po malo narušavaju vid, umaraju oči i stvaraju razne oftalmološke probleme. Upravo zbog toga, poznata zagrebačka Poliklinika Bilić Vision za oftalmologiju, ortopediju i internu medicinu poklanja vam pravu priliku da temeljito pregledate svoje oči.

Što vam omogućujemo?

Poliklinika Bilić Vision čitateljima i čitateljicama portala Femina.hr, preko ekskluzivnih vaučera, omogućuje popust na oftalmološki pregled te na dioptrijske okvire u svom Optičkom centru u Centru Kaptol u Zagrebu.

Kompletni oftalmološki pregled, na koji dobivate 15% popusta, uključuje:

- određivanje vidne oštrine
- pregled prednjeg segmenta oka - provjera postoji li kakva upala ili promjene na rožnici
- mjerenje očnog tlaka
- pregled očne pozadine uz širenje zjenice - pregled očne leće, vidnog živca, područja centra vida, pregled mrežnice i cjelokupne cirkulacije oka

Pri kupnji dioptrijskih okvira dobivate 10% popusta na dioptrijske okvire, a u Optičkom centru Bilić Vision, na izbor doista imate prekrasne trendi okvire najluksuznijih brandova -  naći ćete okvire s potpisom Chanel, J.F. Rey, Phillip Starck, Alain Mikli, Tom Ford, Ray Ban, Chopard, Balenciaga...

Popusti vrijede od 11.01.2011. do 11.02.2011., a bon je potrebno isprintati i predati na blagajni.

Bilic Vision bon za popust

Duga tradicija i vrhunska kvaliteta

Polikliniku Bilić Vision vodi jedna od najcjenjenijih oftalmologinja i refraktivnih kirurginja u Hrvatskoj, dr. sc. Nadežda Bilić. Poliklinika djeluje na Ksaverskoj cesti 45 već 15 godina i tijekom tog razdoblja razvila se u jednu od vodećih oftalmoloških ustanova ne samo u Hrvatskoj, već i šire. Nedavno je djelatnost Poliklinike proširena pa je sada osim za oftalmologiju, specijalizirana i za ortopediju i internu medicinu. Do sada je u ustanovi liječeno preko 18.000 pacijenata iz zemlje i inozemstva. Poliklinika je u stanju pružiti mogućnost kompletne dijagnostike za bolesti povišenog očnog tlaka, laserskog liječenja bolesnika s glaukomom ili bolesti oka vezanih uz šećernu bolest, dijagnostiku očnim CT-om, snimanja krvnih žila i cirkulacije mrežnice, fotografije i praćenje stanja bolesti prednjeg i stražnjeg segmenta oka, snimanje vidnog polja, ali i lasersko skidanje dioptrije, ultrazvučne operacije sive mrene, vitrektomije, operacije ablacije mrežnice i brojne druge zahvate. Poliklinika također provodi dijagnostiku i liječenje ortopedskih bolesnika s bolestima lokomotornog aparata.

poliklinika bilić vision

Laserska korekcija vida

U svijetu, pa tako i u Poliklinici Bilić Vision, najčešća laserska metoda korekcije vida je tzv. LASIK operacija koja je osobito popularna. U svijetu je do sada ovom metodom operirano preko 35 milijuna ljudi. Razlog tome je brz oporavak pacijenta, kao i činjenica da je prilikom laserskog skidanja dioptrije moguće operirati oba oka odjednom. LASIK operacija skidanja dioptrije je bezbolna i sigurna i njena uspješnost iznosi preko 99%. Mogućnost komplikacija je minimalna i u pravilu je prolaznog karaktera. Raspon dioptrija koje se mogu operirati LASIK metodom kreće se za kratkovidnost do -10,0 dioptrija, za dalekovidnost do +4,0 dioptrije, a za astigmatizam do 3,0 dioptrije.

Poliklinika za oftalmologiju, ortopediju i internu medicinu
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb
Telefon: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555
E-mail:
info@bilicvision.hr
Radno vrijeme: Radnim danom od 08h - 20h i prema dogovoru

Sve informacije o Poliklinici Bilić Vision, detalje o pretragama, cijenama i uslugama potražite na: www.bilicvision.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.