Jeste li ikada pomislile da je jedan od najmanje iskorištenih i prepoznatih izvora energije koju imamo kao žene upravo menstruacijski ciklus? Menstruacijski ciklus pokretačka je snaga koja stoji u osnovi ženske percepcije, svjesnosti, kreativnosti, seksualnosti i duhovnosti

crveni mjesec, miranda gray

Uoči Međunarodnog dana žena, Planetopija i Makronova, u Zagrebu organiziraju gostovanje Mirande Gray, autorice knjige "Crveni mjesec", koja će 4. i 5. ožujka u Makronovi predstaviti svoju knjigu koja se bavi jedinstvenom temom - fascinantnom mudrošću ženskog ciklusa. Suvremena žena na originalan i jedinstven način ponovno se povezuje s vlastitim tijelom i otkriva pokretačku snagu. Uz promociju knjige, autorica će u Makronovi održati i istoimenu radionicu na kojoj će se polaznice, uz znanja i uvide o ženskoj cikličkoj prirodi, upoznati i s konkretnim vježbama, meditacijama i vizualizacijama.

Miranda Gray potaknut će vas da preispitate način na koji razmišljate o sebi, svojem ciklusu i životu općenito. "Crveni mjesec" ženama omogućava razumijevanje i prihvaćanje kreativne, seksualne i duhovne moći tijekom menstrualnog ciklusa. Pomoći će vam da tu moć prepoznate i iskoristite i osmislite rituale koji će omogućiti emocionalno prihvaćanje i transformaciju.

O autorici: Miranda Gray autorica je nekoliko knjiga, umjetnica, dizajnerica i učiteljica alternativnih terapija. Svoj je rad posvetila proučavanju uloge žene u suvremenom društvu, njezina odnosa prema menstrualnom ciklusu te utjecaja ženske ciklične prirode na zahtjevne ritmove svakodnevnog života. Održala je nekoliko predavačkih turneja po Europi te radionice u Velikoj Britaniji, Italiji i Kanadi. Živi i radi sa suprugom u Londonu.

Ulaz besplatan.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.