U ime svakih 1.000.000 prodanih Prospan proizvoda, tvrtka Engelhard Arzneimittel preuzima brigu nad  obrazovanjem i životnim potrebama jednog djeteta

prospan

Pružiti djeci diljem svijeta mogućnost obrazovanja i bolje životne uvjete, cilj je suradnje tvrtke Engelhard Arzneimittel, proizvođača Prospan proizvoda, i jedne od najstarijih i najvećih dječjih razvojnih organizacija u svijetu Plana. U sklopu projekta "1.000.000 prodanih Prospan proizvoda = sponzoriranje životnih potreba jednog djeteta", u 2009. godini je prodano trideset i jedan milijun Prospan bočica, čime su Engelhard i Prospan preuzeli sponzorstvo nad poboljšanjem životnih uvjeta trideset i jednog djeteta širom svijeta. Devetero djece koja primaju pomoć dolazi iz Azije, dvanaest s Afričkog kontinenta te deset iz južne i srednje Amerike.

Brand Prospan i tvrtka Engelhard Arzneimittel posvećeni su sretnom i zdravom razvoju djece diljem svijeta s namjerom konstantnog povećavanja broja sponzorstava i oslobađanja punog potencijala svakog djeteta. I Hrvatska se, kao jedna od zemalja na čijem se tržištu nalaze Prospan proizvodi, uključila u program. Sudjeluje u „kumstvu" nad potrebama dvoje djece, četverogodišnjakinje iz Dominikanske Republike i sedmogodišnjaka iz Paraguaja. Zahvaljujući partnerima, liječnicima, farmaceutima, roditeljima i potrošačima Prospana, tvrtka Engelhard se nada povećanju broja sponzorstava i poboljšanju kvalitete života ugrožene djece u zemljama u razvoju, kroz proces koji ujedinjuje ljude preko kultura, te pruža smisao i vrijednost njihovim životima.

Odlukom korištenja Prospan proizvoda, podržavate Plan-ov program pomoći djeci u zemljama u razvoju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.