Holistički pristup zdravlju odličan je izbor za suočavanje s poteškoćama izazvanim stresom koji nameće užurbani tempo života, zaključili su stručnjaci koji su sudjelovali na panelu "Priroda kao saveznik zdravlju". Biljni pripravci blagotvorno djeluju na organizam i pomažu uspostavljanju balansa, a saznali smo na koji način ih koristiti za učinkovitu regulacija stresa, kvalitetan san, balans hormonskog sustava, jak imunitet i obnovu živčanog sustava

nandika tinkture

Kvalitetni biljni pripravci sadrže najbolje od prirode – vitamine i minerale koji hrane svaku stanicu u tijelu, a bez kojih ono ne bi moglo funkcionirati. Nahranjeno i očuvano tijelo, koje dobiva dovoljno sna, kretanja, koje hranimo zdravim namirnicama, prepoznaje što mu je potrebno i samo se liječi, pojasnio je Dušan Portatis Kovač, poznavatelj travarstva, idejni začetnik i proizvođač Nandika tinktura, veliki ljubitelj i poznavatelj prirode te instruktor joge, na kratkom predavanju kroz koje je i predstavio svoje tinkture.

nandika tinkture

Nandika tinkture u preporučenoj dnevnoj dozi sadrže količinu hranjivih sastojaka koja je ekvivalent onoj sadržanoj u 5 kilograma voća i povrća, istaknuo je Dušan Portatis Kovač, dodavši kako one nisu lijek, već hrana za tijelo te kako prirodna rješenja trebaju komplementirati medicinu i farmaciju. Gošća panela Martina Švarc, magistra farmacije iz Ljekarni Filipović, složila se te istaknula kako kupci sve češće posežu za prirodnim rješenjima jer prepoznaju njihovu prednost: nemaju nuspojava niti kontraindikacija. Upravo to je razlog zašto su se odlučili na suradnju s Nandika tinkturama koje možete pronaći na policama Ljekarni Filipović.

Sonja Posarić, dr. med. vet., ispred tvrtke Magneto Cell kao ekskluzivnog zastupnika Nandika proizvoda na hrvatskom tržištu, komentirala je suradnju tih dviju tvrtki. Njihovi ciljevi komplementarni su, naglasila je - promocija zdravog načina zivota i unaprijeđenje osobnog razvoja u svim aspektima kroz holistički pristup te poštivanje prirode i svega što nam ona daje.

nandika tinkture

Užurbana svakodnevica i stres iscrpljuju organizam, a holistički pristup zdravlju vraća mu energiju za borbu protiv posljedica stresa. Majka priroda ima rješenje za vas, poručili su stručnjaci zaključivši panel.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.