Unatoč precijenjenoj i pretjerano komercijaliziranoj ideji Valentinova, većina nas ima duboko skrivenu romantičnu dušu. Svake godine ignoriramo sretne parove koji nose ruže i klišejaste plišane medvjediće, izgovarajući ‘’bljak’’ dok prolaze pored nas. No, u isto vrijeme, potajno sanjamo o nekim novim, nevjerojatnim romantičnim iznenađenjima koja nećemo dobiti samo zato što ‘’ne volimo Valentinovo’’

lelo valentinovo

Potrebno je promijeniti perspektivu Valentinova kao ‘’parade kičastih proslava’’. U trenutku kad shvatite da u njemu možete istinski uživati onako kako želite, čineći ga potpuno jedinstvenim i posvećenim svim oblicima ljubavi, moći ćete osjetiti sva uzbuđenja i senzacije Valentinova.

Možda mislite da vam ne treba poseban dan da pokažete i osjetite svu ljubav, ali zapitajte se koliko puta godišnje dan posvetite sebi i/ili partneru? Koliko često imate dan isključivo za maženje, poljupce, dodire, osjećaj zadovoljstva? Postoje li trenuci kada možete isprobati i doživjeti nešto novo? Razmazimo se na Valentinovo i ispunimo užitkom.

Jedan od načina da stvorite nove i uzbudljive trenutke je da zaboravite na uštogljenu večeru u omiljenom restoranu i iskusite divlju večeru kod kuće uz dašak afrodizijaka koji će ponovno rasplamsati čak i neke osjećaje zbog kojih ste se zaljubili. Nakon toga, vrijeme je da zagrijete atmosferu u spavaćoj sobi. Eksperimentirajte s različitim seksualnim položajima kako biste pojačali strasti, što vas može potaknuti da isprobate nešto novo tijekom cijele godine kako biste postigli više užitka. Dosada će nestati samo tako! Ali to nije sve; imamo dodatnu ideju za još veći užitak; veličanstvene seks igračke. Isprobajte neke koje još niste ili se igrajte s onima koje vam se najviše sviđaju, a možete probati i one u kojima možete podijeliti užitak.

Ako se osjećate odvažno i želite otkriti potpuno novi način uživanja u seksu, preporučujemo da isprobate Tiani 3 za Valentinovo. Možete dodati i masažnu svijeću za senzualnije trenutke, one su nevjerojatan način da se povežete s partnerom jer time pokazujete da ste u tom trenutku potpuno posvećeni njegovim potrebama. Bez obzira na to koji scenarij odaberete, pobrinite se da strasti budu uzavrele i da osjetite svaku iskricu prije nego što završite dan i sklupčate se u zagrljaju.

Ako ste sami ovo Valentinovo, nema potrebe plakati sa sladoledom u rukama; sve navedeno možete učiniti s partnerom iz snova; SILA, ENIGMA i SONA čekaju da vam pokažu svu ljubav.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.