Ljubav je u zraku! Kamo god se okrenete nešto podsjeća na ljubav... Srčeka su na svakom uglu pa i ako želite zaobići Valentinovo, ono ne zaobilazi vas... No zašto biste ga i izbjegli? Svi vole male znakove pažnje pa bi bilo lijepo obradovati svoju snažniju polovicu

seks igračke za valentinovo

Slažete se s nama, no sve vam se čini uobičajenim i istrošenim? Zato smo pripremili za vas nekoliko ideja za drugačije, posebno seksi Valentinovo: 

- We-Vibe - najpoznatiji vibrator za parove na svijetu. Fenomenalni proizvod koji je promijenio živote mnogih parova. Dopustite mu da se ušulja i u vaše intimne trenutke te uživajte u vatrometu strasti.

- Sexy rublje – ne trebate nužno poklon uručiti zamotan u ukrasni papir. Dajte mu sebe kao poklon, a seksi rublje će samo dodatno zagrijati atmosferu. Kada vas vidi, ništa više mu neće biti potrebno.

- Lisice/bičevi – predajte mu uzde i budite njegov rob strasti. Izbor pribora za slatko kažnjavanje, vezanje tj. bondage je ogroman. Možda neki već pripremljeni komplet koji sadrži sve ili neke lisice, bič ili povez za oči.

- Prsten za penis – prsten je oduvijek bio ključan poklon u velikim životnim trenucima pa učinite i ovaj trenutak velikim, poklonite ovaj puta vi njemu njegov prsten. Ovaj će prsten sigurno rado nositi. Uživajte u njegovoj reakciji... Ta reakcija je poklon vama, a zajedničko uživanje u poklonu stvoriti će dugotrajna sjećanja kojih ćete se još dugo rado prisjećati.

Posjetite Sex shop Libido.hr te na najdiskretniji način pronađite idealni ljubavni dodatak, u bilo koje doba dana iz privatnosti i komfora vlastitog doma. Bez srama i neugodnosti obavite kupovinu, a diskretno zapakirana pošiljka sljedeći dan stiže na vaša vrata. Neka vaša intima ostane samo vaša.

Seks je zabava, uživajte u njemu.

Libido.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.