Bez obzira idete li za Novu godinu na neki ludi party, možda ćete se u nekom trenutku, usred noći, naći udvoje, s osobom koju volite i koja vas jako privlači. Da sve ne bi završilo uobičajeno, predlažemo neke od najljepših Kamasutra poza. Uživat ćete i opustiti se. Možda drugo jutro uslijedi samo mali muskulfiber za one izvan forme

muskarac i zena, strast

Mala sirena
Žena potrbuške liježe na krevet tako da je njen donji dio tijela na krevetu dok gornji dio tijela visi. Muškarac liježe potrbuške na ženu dižući se rukama u sklek te se tako pomiče gore dolje. Vježba je izvrsna za jačanje muških bicepsa i tricepsa.

Most
Žena stvara most od svoga tijela na način da se savije u struku, lagano savije koljena, a rukama dotiče pod koji služi kao oslonac. Muškarac ulazi odostraga pridržavajući se za ženin torzo. Vježba je izvrsna za jačanje gornjih i donjih trbušnih mišića kod žene.

Dijamant
Muškarac leži na leđima s jastukom koji mu podupire vrat. Žena, okrenuta prema njemu, sjeda mu u krilo i svoje ruke i noge polaže na obje strane njegova torza. Jednom kada je duboko unutra, žena se nježno pomiče u dijagonalnim smjerovima stvarajući tako putanju dijamanta: lijevo, dolje, desno, gore. Ovo je izvanredan način za vježbanje koncentracije i ravnoteže, za oba partnera. 

Uklizavanje
Žena leži na boku, donja noga položena je na pod ili krevet, a gornja noga se savije u koljenu. On sjeda između ženinih nogu, diže njenu gornju nogu na svoje rame i ulazi. Na taj se način vježbaju bedreni mišići te bočni trbušni mišići kod oba partnera. 

Bedro o bedro
Muškarac leži na leđima, jedna noga mu je ispružena, a druga savinuta u koljenu. Okrenuta leđima, žena opkoračuje svinutu nogu, sjeda na njega te se kreće uzduž bedra pridržavajući se za koljeno. Žena na taj način jača kvadricepse i mišiće stražnjice.

Istezanje
Žena leži na trbuhu, ispruženih nogu prekriženih na zglobovima i ispruženih ruku tako da su mišići leđa istegnuti, ali opušteni. Muškarac liježe na ženu i nogama opkoračuje ženino tijelo. Na taj se način vježbaju mišići leđa kod žene dok muškarac vježba mišiće stražnjice. 

Jahač u galopu
Muškarac leži na leđima, žena klekne na njega okrenuta mu licem. Žena svojim stopalim „obgrljava" muškarčeve noge te se miće stišćući i otpuštajući mišiće stražnjice. Ova vježba je osim za mišiće stražnjice, vrlo dobra i za bedra. 

Penjanje

Žena leži na leđima s jastukom koji joj pridržava vrat. Noge su ispružene 90 stupnjeva od tla. Muškarac klečeći ulazi pridržavajući se za ženine gležnjeve te se lagano podiže i spušta. Na taj se način vježbaju muškarčevi mišići stražnjice te bedreni i trbušni mišići kod žene.

Slapovi Nijagare
Za ovu vježbu potrebno je kadu napuniti toplom vodom i eteričnim uljima. Muškarac ispruženih nogu sjeda u kadu, žena mu se okreće leđima te savinutih koljena sjeda na njega. Muškarac je, držeći je za torzo, polagano diže i spušta, a žena uzima tuš i usmjerava ga prema međunožju intenzivirajući tako užitak. Na taj način vježbaju se ženini mišići stražnjice te bicepsi kod muškarca.

Krevet
Žena liježe potrbuške na krevet na način da joj se samo gornji dio tijela nalazi na krevetu, a donji visi. Muškarac prilazi, uzima ženine noge, te ulazi, stavljajući noge sa strane svoga tijela. Na taj se način izvrsno jačaju mišići stražnjice te bedara.

IZVOR: "THE COMPLETE KAMA SUTRA"

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.