martina mavrin mbs

Martina Mavrin Jeličić viši predavač na Sveučilištu u Zagrebu, kineziologinja i znanstvenica, osnivačica je prvog kineziološkog studija Body Balance (2004.), koji danas ponosno nosi ime MBS Centar. Jedna je od prvih instruktorica joge u Hrvatskoj kojom se bavi punih 20 godina. Dodatno usavršavanje iz područja funkcionalne rehabilitacije u trajanju od 2 godine provodila je uz pomoć Dr.sc. Tatjane Trošt Bobić.

Svake godine aktivan je član edukacijske radionice „Perform Better" iz SAD-a. Potaknuta željama, ali i potrebama svojih klijenata za oblikom pomoći tijekom vježbanja u Hrvatskoj uvodi baletnu prečku (Ballet Barre) kao izvrsnog asistenta u izvođenju različitih kinezioloških programa. Kao instruktorica grupnih i individualnih fitness programa svjedok je povećanja broja ozljeda i pojava boli kod rekreativaca u Hrvatskoj. Pokušavajući riješiti uočene nedostatke trenažnog procesa, Martina znanstvenim istraživanjima i praktičnim radom stalno traga za istinom u treningu. Kao konačni rezultat toga nastaje Movement Balance System (MBS), sustav koji je napokon zadovoljio njezin perfekcionistički pristup s jedne strane, te pomogao rekreativcima brže ukloniti njihove deficite s druge strane.

Od 2010. godine pokreće edukacijske radionice „KLJUČ" za kineziologe, trenere i fizioterapeute koje im pružaju novi pogled na trening i funkciju ljudskog tijela. Na stranicama Femine.hr čitajte ekskluzivnu Martininu kolumnu „Movement Balance System", kroz koju će vas uputiti u sve tajne funkcionalnog vježbanja, voditi vas kroz nove svjetske trendove u tjelovježbi, podsjećati vas koliko je svakodnevna fizička aktivnost neophodna za zdravlje i ravnotežu tijela i duha.

www.mbs.hr