Prvo predavanje u novom ciklusu predavanja Brune Šimleše, ovoga puta na temu "Umjetnost života", održat će se u utorak, 14. travnja 2015. u 19 sati, u CineStaru Zagreb (Branimir Centar, dvorana 7)

bruno šimleša, predavanje "umjetnost života"

Dobitnice 3 x 2 ulaznice za novi ciklus predavanja Brune Šimleše "Umjetnost života", su:

LJUBA ALILOVIć, SESVETSKI KRALJEVEC ZAGREB

ANDREA BOGOVIć, VELIKA GORICA

ANTONELA KOVAčINA, BJELOVAR

Kako prepoznati umjetnost života, pogotovo znajući da mnogi moraju biti umjetnici u pukom preživljavanju? Na što sve u životu možemo utjecati i kako otkriti i živjeti svoju misiju...

U četiri predavanja autor će obraditi glavne ideje iz knjige s naglaskom na njihovu primjenu u stvarnom životu. Često nam je teorija kristalno jasna, ali nam nije jasno kako tu teoriju provesti u praksu. Ponekad nam nije jasno da zaslužujemo bolje pa se nemamo motiva ni truditi. Jedna od najvažnijih ideja Umjetnosti života govori upravo suprotno − pravo da volimo i budemo voljeni stekli smo rođenjem i nitko nam ga ne može oduzeti. Naravno, ni knjiga ni predavanja ne mogu donositi odluke ni živjeti umjesto nekoga, ali mogu pružiti alate za promjenu i nadahnuće.

Kao i prijašnjih godina, druga polovica predavanja rezervirana je za pitanja publike. Radujemo se vašem dolasku i prilici da zajedno prepoznamo umjetnost života i postanemo životni umjetnici!

Sljedeće predavanje Brune Šimleše održat će se 5. svibnja, s početkom u 19 sati. Tema je kako privući ljubav, a karta po cijeni od 35 kuna može se kupiti u Knjižari Ljevak (Trg bana Josipa Jelačića 17, Zagreb).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.