Mali znakovi pažnje nerijetko vrijede više od velikih i skupih poklona. Želite li dragoj osobi (ili samima sebi) uljepšati dan, slike s pozitivnim citatima dizajnerice Blanke Šestan, idealno su rješenje

slike, blanka šestan

Blanka Šestan autorica je i dizajnerica branda S-like. Projekt je započela s ciljem prenošenja pozitivne energije i dobrog raspoloženja. Izrađuje šarene i vesele slike koje su upotpunjene pozitivnim citatima o prijateljstvu, ljubavi, anđelima, životu i slično. Kao spoj lijepe misli i lijepe ilustracije nastale su S-like. Proizvodi s originalnim i jednostavnim nazivom – slike koje se sviđaju ljudima. „Jednostavno želim da se ljudi osjećaju dobro kada ih gledaju i imaju jer tako nam je malo potrebno da budemo sretni i zadovoljni.", tvrdi dizajnerica.

slike, blanka šestan

Da projekt plasira na tržište potaknuli su je sestra, prijateljica i dečko koji su bili oduševljeni njenim radom. S-like su izrađene od kvalitenih okvira sa staklom, ukrašene cirkonima i biserima te dorađene oslikavanjem srebrnom i zlatnom bojom i sjajnim gliterom. Dimenzije slika koje izrađuje su 22,5 x 28,5 cm i 30 x 40 cm. Cijena za manju je 229 kuna i 329 kuna za veću sliku. Osim raznolikog izbora prekrasno ukrašenih slika s motivirajućim citatima, Blanka Šestan izrađuje i slike prema narudžbama klijenata stoga izbor nije ograničen samo na proizvode u ponudi.

slike, blanka šestan

Idealne su kao poklon za rođendan, godišnjicu, blagdane, ali i kao pozitivan detalj u vlastitom domu. S-like možete potražiti na Facebooku, službenoj stranici Blanke Šestan te u Galeriji T u Zagrebu i galeriji Veseli kutak u Karlovcu.

slike, blanka šestan

piše: Valentina Razum 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.