Bruno Šimleša autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Do sada je objavio devet knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka njegovih knjiga

simlesa predavanja 2018

Iako svi želimo voljeti i biti voljeni, rijetkima to uspije. Ljubav prema sebi, naravno, ne vodi do narcisoidnosti i egocentričnosti, nego do razvijanja osjećaja vlastite vrijednosti. Ljudi koji vole sebe ne misle da su vrjedniji od drugih, ali znaju da su vrijedni. Upravo zbog toga lakše pronalaze i privlače ljubav.

O tom će famoznom Zakonu privlačnosti Bruno Šimleša podosta govoriti na svom prvom predavanju ovog ciklusa. Teorija Zakona privlačnosti ima smisla – mi jesmo magneti i možemo privući ili odbiti neka iskustva. Naše misli, osjećaji i djela mogu privući neka iskustva. A mi ćemo govoriti kako to ostvariti. Kako svoje srce naučiti jeziku ljubavi? Uvijek je naglasak na životnoj praksi, a ne teoriji!

Kao i uvijek, bit će vremena za pitanja iz publike, a sve Brunine knjige bit će dostupne po promotivnim cijenama. Sva zarada od sponzora, ulaznica i prodaje knjige ide u humanitarne svrhe – udruzi SVE za NJU koja pruža besplatnu psihološku pomoć oboljelima od raka, ali i članovima njihovih obitelji. Cilj nam je skupiti 200.000 kn!

Bruno Šimleša autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Do sada je objavio devet knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka njegovih knjiga. Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Trenutačno piše tjednu kolumnu za Jutarnji list. Udruga SVE za NJU 2016. godine dodijelila mu je Nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom.

Oženjen je i ponosni tata osmogodišnje djevojčice.

Raspored predavanja:

1. LJUBAV I ZAKON PRIVLAČNOSTI - 13. 2. 2018. utorak 19–21 h
2. JESU LI MUŠKARCI S MARSA, A ŽENE S VENERE? - 20. 3. 2018. utorak 19–21 h
3. LJUBAVNE VEZE OD A DO Ž - 17. 4. 2018. utorak 19–21 h
4. NAJVEĆE ZABLUDE O LJUBAVI - 2. 5. 2018. srijeda 19–21 h
5. BRAK I RODITELJSTVO: ZATVOR ILI BLAGOSLOV- 12. 6. 2018. utorak 19–21 h

Ulaznice: 50 kuna

Prodajna mjesta: U knjižarama “Hoću knjigu” (Megastore, Arena centar, City Center one, Bogovićeva 5), u klupskom centru Svijeta knjige na Kaptolu 4 ili na Mozaik-knjiga.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.