Ekipa iz Think Inka, koja je osvojila srca slavljenika i njihovih bližnjih svojim zabavnim čestitkama, ovih je blagdana pripremila i limitirano izdanje papira i vrpci za zamatanje darova

 

think-ink-cijela4_1

Odabrati sitnice za svoje najmilije, iako najslađi, ponekad i nije najlakši zadatak. Izbor je povelik, ali put do najdražih osmijeha ipak ćete najbolje naći sami. Think Ink učiniti će jednostavnijim onaj završni dio – zamatanje poklona.

think ink

Božićni papir za zamatanje dolazi u atraktivnom kraft izdanju koje će se savršeno uklopiti uz svako božićno drvce, i to upravo u motivima božićnih jelki i malog fiće prepunog poklona s natpisom koji tako rado volimo čuti ''Božić je stigao!''. Uz njega će idealno pristajati satenske vrpce u crnoj, bogato zelenoj i fuksija rozoj boji ili pak prepoznatljive pletene špagice za još rustikalnije izdanje. Poigrajte se omotavanjem, a za dodatan efekt, ubacite i koju borovu grančicu ili unesite malo boje božikovinom. 

think ink

Ako vam pak u ovo blagdansko doba pobjegne vrijeme, a događa se i najboljima, Think Ink u ponudi ima i neodoljive poklon vrećice za last minute opciju. Nitko neće znati da ste poklone kupovali u zadnji tren. Think Ink linija za poklone čeka vas u svim BIPA prodavaonicama, dok čestitke možete potražiti u svim BIPA te odabranim TISAK media i Emmezeta prodavaonicama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.