Popularni Le Bistro hotela Esplanade u svom ugodnom i opuštenom ambijentu uz sezonsku à la carte ponudu, u periodu od 23. travnja do 11. svibnja u suradnji s tvrtkom Miva d.o.o., priprema za svoje goste i Zagrepčane poseban gurmanski užitak – kombinaciju opojnih proljetnih tartufa i vrhunskih šampanjaca Veuve Clicquot

tartufi i veluve cliquot

Prepoznatljiva žuta boja glasovitog francuskog šampanjca Veuve Clicquot na neko će vrijeme osvježiti šarmantni ambijent Le Bistroa. „Francuski štih ovog popularnog mjesta u kombinaciji s kreacijama mlade i simpatične šefice kuhinje, Ane Grgić izvrsno se uklapa u priču Veuve Clicquot šampanjca.", istaknula je Jasna Mohor, direktorica marketinga tvrtke Miva d.o.o. ekskluzivnog zastupnika ovih pića za Hrvatsku, te dodala: „Iza etikete Veuve Clicquot stoji snažna žena, madame Clicquot koja je uložila svu strast i znanje u šampanjac te izgradila golemo šampanjsko carstvo, a njeni mjehurići i danas izazivaju divljenje. Nadolazeći proljetni dani kao stvoreni su za uživanje u VC Brut i VC Rose šampanjcima."

tartufi i veluve cliquot

Kušajući šampanjce, za tu prigodu, Ana Grgić, šefica kuhinje kreirala je primamljiv jelovnik na kojemu će se naći neodoljive delicije s afrodizijačkim svojstvima tartufa, poput mini tatarskog bifteka s listićima tartufa, kremastog rižota s tartufima, lagano pečene guščje jetre sa salatom od jagoda, celera i tartufa te neodoljivih pečenih školjki sv. Jakova s mousseom od tartufa. Veuve Clicquot šampanjci izvrsno oplemenjuju slastice, pa se nikako ne smije propustiti topli čokoladni kolač s umakom od tartufa i vanilije ili lagani proljetni mille feuille s malinama.

tartufi i veluve cliquot

tartufi i veluve cliquot, ana grgić, hotel esplanade

„Pozivam sve gurmane da posjete Le Bistro i prepuste se uživanju u slasnim varijantama proljetnih tartufa uz čašu pjenušavog zadovoljstva.", kazao je Ivica Max Krizmanić, generalni direktor hotela Esplanade.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.