Tvrtka Mondelēz International hrvatskom je tržištu predstavila elVita Breakfast, novi keks specijalno osmišljen za doručak. elVita Breakfast predstavlja ukusnu i praktičnu alternativu za doručak u užurbanim jutrima, budući da je napravljen od cjelovitih žitarica, bogat vlaknima i sadržajem izabranih vitamina i minerala

elvita keksi

elVita Breakfast su keksi specijalno osmišljeni za doručak. U kombinaciji s voćem, tekućim jogurtom i toplim napitkom, predstavljaju izbalansiran doručak. elVita Breakfast keksi dostupni su u tri okusa: med i orasi, žitarice i mlijeko te žitarice i čokolada. Dostupni su u svim boljim trgovinama u dva različita pakiranja: pakiranje od 250 g, s pet paketića po četiri keksa ili pakiranje od 50 g. 

Kada se jedu kao dio izbalansiranog doručka, elVita Breakfast keksi postupno ispuštaju ugljikohidrate tijekom četiri sata, prije svega zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji i izboru sastojaka, ali i pažljivo kontroliranom procesu pečenja, što dokazuje nekoliko kliničkih studija.

"Ne čudi činjenica da gotovo trećina građana Hrvatske danas u potpunosti preskače doručak u nekom trenu radnog tjedna,unatoč tomu što stručnjaci tvrde da je doručak jedan od najvažnijih obroka u tijekom dana. Međutim, sada nema izgovora da dan počne praznog želuca, pošto je na hrvatskom tržištu odnedavno za doručak dostupan keks elVita.", rekla je Slavica Popović, marketing menadžerica za kekse u tvrtki Mondelēz International.

elVita Breakfast nudi ukusnu alternativu za doručak pa tako u svakom pojedinačnom i praktičnom pakiranju ima četiri keksa. "Možete uživati u svakom pojedinačnom pakiranju koji, uz kavu sa mlijekom ili čajem, uz jabuku za vašim stolom na poslu, ili sa jogurtom i bobičastim voćem kod kuće, čini dio izbalansiranog doručka. To je ukusan i izbalansiran način da se započne dan.", objasnila je Klara Halova, menadžerica komunikacija za pitanja nutricionizma u tvrtki Mondelēz za centralnu i istočnu Europu.

elvita keksi

Doručak ne mora uključivati tradicionalan meni koji oduzima previše vremena. Svaku mogućnost za izbalansirani doručak, neophodan za uspješan početak dana, bez obzira na to da li je kod kuće ili na poslu, treba ohrabriti. Prema tome, ne dozvolite da vas vaš užurban način života spriječi da konzumirate najvažniji dnevni obrok.", dodala je Slavica Popović, marketing menadžerica za kekse u tvrtki Mondelēz International.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.