Unutar tvrdog uveza kuharice nalazi se 320 stranica punih recepata, fotografija i priča. Osim starih recepata s bloga, u njoj se kriju i neki novi recepti uz koje ćete stvoriti nove okusne uspomene

 domacica-cijela2

Hrvatska gastro blogerica Sanja Mijac, poznatija kao Domaćica, ovog vikenda u Zagrebu je predstavila svoju prvu knjigu – autorsku kuharicu pod nazivom "Iz života Domaćice". 
"Oduvijek sam sanjala o kuharici koja će u sebi kriti domaća jednostavna jela i deserte, koja će ljudima poslužiti kao inspiracija, ali i kao mjesto iz kojeg će izvući provjeren recept za sve prilike. Tako je nastala ova knjiga – kuharica u kojoj se isprepliću godišnja doba jedne domaćice. Neki recepti su u njoj pisani da vam promijene svakodnevicu i da na vaš stol donesu nova jela koja će se udomaćiti i postati dio vaših domova, dok su neki pisani samo da vas izgledom i mirisom podsjete na djetinjstvo u ove odrasle dane", rekla je o knjizi autorica Sanja Mijac.

domacica

Ovo je kuharica u kojoj ćete pronaći starinske recepte iz bakine kuhinje koji se vraćaju natrag u modu poput onih za poderane gaće, pitu od jabuka, mramorni kolač i supitu. Uz slatke deserte s kojima živimo - od fritula i kuglofa do torti s kojima slavimo rođendane - pronaći ćete i slane ideje za one trenutke kada želite biti malo u kuhinji, a puno uživati u trenucima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.