Novi brend OMAMA, inspiriran mirisima bakine kuhinje, nudi tradicionalne slastice prema receptima naših baka, koje će vas instantno lansirati u djetinjstvo, ali i autorske torte poput onih od pistacija, malina ili čokolade. Sve što trebate je odmrznuti ih ili zapeći. I uživati!

amelie omama

Kada govorimo o slasticama, odmah pomislimo na Amélie. Šarmantna slastičarnica u centru Zagreba postala je sinonim za domaće, prirodne i ukusne kolače, torte i sladolede, a sada je novim poslovnim pothvatom odlučila svoje proizvode ponuditi još većem broju ljudi. Tako je nastao brend OMAMA, inspiriran mirisima domaće bakine kuhinje, koji nudi tradicionalne recepte u novom ruhu koje prati trendove. U pitanju su tradicionalne slastice poput splitske torte, međimurske gibanice ili zagorskih štrukli, ali i autorskih torti, primjerice, od pistacija, malina ili čokolade. Osim slastica, u ponudi je i slasni quiche Lorraine.

amelie omama

Amélie kvaliteta
Amélie je zagrebačka slastičarnica s dugom tradicijom koja se svojom kvalitetom, ustrajnošću i inovativnošću sigurno smjestila na sam vrh zagrebačke gastronomije, pogotovo kada govorimo o slasticama. Sada su otišli korak dalje i pokušat će nam približiti okuse tradicije čak i u trenutcima kada nismo u mogućnosti ili blizini uživati u njihovim vrhunskim okusima.

amelie omama

"Željeli smo stare bakine recepte prenijeti u novo modernije okruženje, a sve s ciljem kako bismo evocirali uspomene na najljepše trenutke iz djetinjstva. OMAMA proizvodi skuplji su od prosjeka jer su premium, ručno rađeni i pripremljeni po svim standardima kao i ostatak kolača u Amélie slastičarnici, ali sigurni smo da će njihova kvaliteta biti prepoznata", izjavila je Žakline Troskot, vlasnica brenda Amélie.

amelie omama

Proizvode je potrebno samo odmrznuti ili zapeći, a oni će okusom i kvalitetom ostati kao “domaći”. Dizajn kutija radila je zagrebačka agencija Señor koja je osmislila i razvila brend Omama (germanizam za riječ baka). Kolači upakirani pod brendom Omama na tržištu su potiho već od proljeća u trgovačkom lancu Metro, a stigli su i u Konzumove prodavaonice.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.