Spoj ljubavi prema kuhanju, zdravim namirnicama i druženju uz slasne zalogaje temeljna je misao vodilja Jamieja Olivera. Naučite kuhati s užitkom uz časopis Jamie!

jamie magazine, hrvatsko izdanje

Fantastične recepte Jamieja Olivera, najpopularnijeg TV kuhara na svijetu, do sada ste imali prilike upoznati preko malih ekrana, a od sada ih možete pratiti u hrvatskom izdanju časopisa "Jamie". Jamie Magazine izlazi od 2009. godine. Kvalitetan, reciklirani eko-papir, vrhunske fotografije, odličan dizajn, sjajni, originalni recepti i gastronomski putopisi ostavljaju čitatelje bez daha diljem svijeta, a nakon Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Rusije, Italije i drugih zemalja u njemu će uživati i hrvatsko čitateljstvo.

U prvom broju časopisa potražite recepte za savršena jela s curryjem, specijalitete od patlidžana, talijanske delicije, poslastice od karamele i orašastih plodova, ali i slasna jela od mesa. Nadahnuti slikovito dočaranom atmosferom Modene, planirajte putovanje u taj prelijepi grad na sjeveru Italije i isprobajte barem djelić njegove nevjerojatne gastronomske ponude. Osim toga, otkrijte ljepote vrtlarstva, naučite ponešto o bundevi, kraljici sezone i svladajte brojne tehnike i trikove koji će vam olakšati pripremu jela.

Prvi broj hrvatskog izdanja časopisa "Jamie" izlazit će dvomjesečno na 116 stranica, a u prodaji je od 10. listopada po cijeni od 20 kuna.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.