Tajni svijet okusa otkriven je u čokoladnim pralinama Atlantis makedonske tvrtke Vitaminka, koja više od 60 godina stvara kvalitetne zalogaje od vrhunskih sastojaka

vitaminka praline

Kad je riječ o lokaciji tajnog svijeta Atlantide, potraga još traje, ali zato je istinski svijet okusa otkriven u čokoladnim pralinama Atlantis koje se odnedavno mogu pronaći na hrvatskom tržištu.

'Želeći opovrgnuti tvrdnju kako se za kvalitetnim proizvodom od čokolade traga čitav život, stvorili smo praline Atlantis u koje je utkano više od 60 godina tradicije. Kao lider u prehrambenoj industriji na makedonskom tržištu, koji paralelno gradi carstvo okusa u 30 zemalja svijeta, ovih blagdana širimo se na Hrvatsku predstavljajući čokoladni svijet Atlantisa', izjavili su iz tvrtke Vitaminka Prilep.

Atlantis praline prepoznatljive su po obliku morskih školjki i konjica, ali i po savršenom okusu mliječne čokolade koja se u idealnom omjeru prožima s kremom od lješnjaka i vanilije. Taj sjajan spoj forme i okusa rezultat je primjene najnovije tehnologije tvrtke Vitaminka, a dostupan je u različitim pakiranjima i okusima kao što su Atlantis original praline s tamnom čokoladom, a uskoro i Atlantis Espresso te Atlantis late Macchiato.

Ovih blagdana poklonite sebi i najdražima svijet okusa Atlantisa i uvjerite se da nije mit, samo užitak!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.