Želite li ovo ljeto provesti sa savršeno ravnim trbuščićem i prevenirati razno-razne probavne smetnje, tegobe i nadutost, razveselit će vas vijest da na hrvatsko tržište stiže dodatak prehrani Acidophilus Pearls, čiji će probiotici umiriti vašu probavu i povoljno djelovati na cjelokupno stanje organizma

ravan trbuhJeste li znali da bi ljudi mogli živjeti čak i do 120 godina pod uvjetom da imaju uistinu dobru probavu? Patite li od povremenih ili kroničnih proljeva, nadutosti, vjetrova, grčeva - jednom riječju, bolnog i napetog trbuha? Ne želite mijenjati svoje prehrambene navike, a svjesni ste da morate učiniti nešto za svoje zdravlje i imunitet?

Upravo su probiotici zaslužni za pravilno funkcioniranje crijeva i eliminaciju toksina iz organizma. Acidophilus Perle, novi dodatak prehrani na hrvatskom tržištu, sadrži čak 900% više probiotika od ostalih. Probiotici su pojedinačne ili mješovite kulture živih mikroorganizama koje blagotvorno djeluju na organizam, poboljšavajući svojstva autohtone mikroflore probavnog sustava, a zdrava crijeva temelj su dobrog imuniteta i zdravog organizma.

Acidophilus Perle preporučuju se kod sljedećih tegoba: 

- nadutost trbuha
- nekontrolirani "vjetrovi" 
- bolni grčevi u trbuhu
- osjećaj pritiska u crijevima 
- "kamen" u želucu
- konzumacija antibiotika
- proljev

Kako djeluju Acidophilus Perle?

Ovaj istinski pionir u probioticima kombinira dugogodišnje znanstveno iskustvo s najčišćim prirodnim sastojcima. True Delivery tehnologija jedinstveni je japanski patent s trostrukom ovojnicom koja osigurava dobrim bakterijama da:

- prolaze - siguran prolazak probiotika kroz agresivnu želučanu kiselinu do crijeva
- dolaze - dolazak probiotika upravo tamo gdje je potreban u crijevima
- djeluju - rastu, obnavljaju i štite sluznicu crijeva

acidophilus pearls

Proizvod je dostupan u ljekarnama.

Cijena pakiranja od 10 komada je 39 kn.
Cijena pakiranja od 30 komada je 70 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.