Tamarin savjet tjedna: Tajna postizanja napretka stoji u poduzimanju prvog koraka prema njemu, preuzimanju odgovornosti i identifikaciji loših uzoraka. Ne odustajte od svojih snova i nove sebe! Snaga je u vama da napravite željene promjene, a nuMe je odlična pomoć da brže stignete do vašeg cilja

nume mrsavljenje

Naše predivne Anna i Ira privele su prvih mjesec dana nuMe programa transformacije kraju u nikad boljoj formi! Kako bi proslavile prvih mjesec dana transformacije, Tamara je organizirala susret s našim čitateljicama te su provele prekrasno popodne zajedno i uživale u danu provedenim uz more. Pričale su kako je prošlo zadnjih mjesec dana, kakve sve promjene životu vide ne samo na sebi, nego i okolini. Tamara im je čak dala zadatak da napišu 15 stvari koje vole na sebi jer je vrlo relevantno da se prvo zaljube u samu sebe sada te prihvate neke «nedostatke» jer ih to čini jedinstvenima. Super im je došla i Tamarina motivacija da uporno nastave sa svojom transformacijom koja im je donijela već toliko lijepih stvari i bolju kvalitetu života.

nume mrsavljenje

Što se sve može promijeniti u mjesec dana? U mjesec dana možete okrenuti vaš život u potpunosti. Donijeti odluku da zaslužujete bolje, da zaslužujete promjenu koja će u konačnici biti dobra za vas. Možete svjedočiti nevjerojatnim promjenama samo učinivši prvi korak k promjeni. Mijenjajući sebe ćete mijenjati i svoju okolinu, kao što smo to mogli vidjeti na primjerima naših čitateljica. Zar nije najdivniji osjećaj kad znaš kako možeš utjecati svojim primjerom na druge?

Kako Tamara dnevno radi s različitim profilom klijentica, njene glavne smjernice na putu do zdravog i fit izgleda su preuzimanje odgovornosti, identifikacija loših uzoraka, navika, strahova i strategija za rješavanje istih. Bitna je identifikacija postojećeg stanja, postavljanje pametnih ciljeva i vizualizacija osobe kakvom želimo postati. Annin i Irin napredak pratimo iz tjedna u tjedan i podržavamo ih na njihovom putu transformacije. U četvrtom tjednu transformacije je došlo i vrijeme za promjenu garderobe kao i na kratki osvrt na mjesec dana programa.

Anna Dumičić: Promjena garderobe

nume mrsavljenje

Četvrti tjedan transformacije je došao tolikom brzinom da nisam bila ni svjesna toga dok nam se nije Tamara javila da se nađemo povodom toga! Ovaj tjedan je bio izuzetno izazovan za mene: slavili smo naslov prvaka, dečko je imao premijeru predstave u riječkom HNK-u, a dočekali smo i nogometaše na Korzu! Tu sam bila u sukobu s režimom vježbanja kojeg sam si zacrtala. No, dolaskom ljepšeg vremena sam cijelo vrijeme van kuće i guštam u šetnjama poslije posla i druženju s prijateljima i dečkom te na taj način održavam fizičku spremu.

Tijekom ovog tjedna vaga je malo stala, ali je gubitak centimetara itekako prisutan. Znate po čemu najbolje osjetim? Po hlačama koje su mi počele doslovce padati! Počastila sam se novim parom hlača i to za jednim konfekcijskim brojem manje!

nume mrsavljenje

Ukupno sam u mjesec dana programa izgubila 6 kilograma i čak 25 cm u opsegu što je za mene ogroman uspjeh i ponosna sam na sebe! Izgubila sam čak i 5,5 kg tjelesne masnoće i dobila malo na mišićama. Očito su bjelančevine u nuMe obrocima veoma dobro zastupljene! Uz obožavanu nuMe slim povrtnu juhu i nuMe slim shakeove s kolagenom, na mom jelovniku se nalaze sad i razne vrste povrće kao i grilana piletina. Sa mnom su uvijek i nuMe slim bars s kolagenom.  Hrabro grabim u novi mjesec i veselim se svakim novim danom svojoj transformaciji.

Ira Dobrić: Promjena interesa

nume mrsavljenje

Ne mogu još doći k sebi od činjenice da smo Anna i ja već mjesec dana u programu transformacije! Ovih 30 dana je prošlo većinom lagano, s nekoliko izazovnih situacija koje sam uspješno savladala i nosila se s njima. Obitelj i ja smo promijenili način prehrane u potpunosti. Njima sada kuham zdravije varijante jela koje vole i nakon prvotnih prigovaranja prihvatili su novi način prehrane. Sada više ne mogu zamisliti da jedu ikako drugačije, iako i dalje najviše vole pizzu i kolače. Mene nekad zna uhvatiti želja za grickanjem pa si tada uzmem rižine krekere ili narežem voće na kriške i tako zadovoljim tu potrebu.

Kao što sam vam pisala prošlog tjedna, ovaj sam tjedan proslavila 31. rođendan! Za rođendan sam dobila i brdski bicikl kojeg sam si zaželjela, za razliku od nakita i parfema koji bi mi nekad bili prvi izbor za poklon. Na poklon sam dobila još i sportske grudnjake – sportska oprema je postala moj broj 1 odabir kad idem u shopping.

nume mrsavljenje

Svaki dan vježbam minimalno 40 minuta i posvećujem se maksimalno tome. Kroz ovih mjesec dana sam uvidjela kako mi je tjelovježba najbolji outlet za stres. U nedavnom shopping sam kupila i utege i sajlu čime sam upotpunila svoju sportsku opremu. U mjesec dana sam izgubila 7,5 kg i 28 cm u opsegu! Divni dani nam dolaze , pripremam se za more i kombiniranje svakodnevnog programa vježbanja po online NBG Planu s plivanjem.

Želiš li i ti napraviti promjenu života? Iskoristi sjajne popuste za kupnju koje je nuMe omogućio čitateljicama Femina.hr portala i napravi prvi korak do potpuno nove sebe! Tamara nam i ovog tjedna donosi sjajne vježbe, ovog puta za ravan trbuh do ljeta. ;)

nuMe Tip: Do savršeno ravnog trbuha sa samo 10 minuta vježbi dnevno!

Vježba#1: Mountain climber

nume mrsavljenje

Vježba#2: Plank

nume mrsavljenje

Vježba#3: Rotacija trupa

nume mrsavljenje

Za vrijeme trajanja nuMe Total Makeovera svim čitateljica Femina.hr nudimo 15% popusta na sve pojedinačne nuMe proizvode kao i DODATNIH 15% popusta na sve nuMe Slim Pakete s promo kodom FEMINA15 na http://www.nu-me.eu

nuMe Slim prehranu možete pronaći na webshopu www.nu-Me.eu i u dm prodavaonicama. Za sva pitanja i savjetovanje pišite na customercare@nu-Me.eu ili call centar +386 30 709 409.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.